Transparent
Inloggen
Sluiten

Alfred Schreuder: 'Ik wilde Kenneth Taylor naar Brugge halen, maar hij wilde bij Ajax spelen'

22 september 2022 08:17 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Alfred Schreuder: "Ik wilde Kenneth Taylor naar Brugge halen, maar hij wilde bij Ajax spelen"; image source: Pro Shots

Alfred Schreuder heeft geprobeerd om Kenneth Taylor vorig seizoen naar Club Brugge te halen. Dat geeft hij aan in gesprek met Voetbal International. "Kenneth kon naar meerdere clubs maar hij wilde maar bij één club spelen en dat was Ajax", aldus Schreuder. "Dat siert hem ook. Hij is een jeugdproduct en wil absoluut hier slagen. Daar is hij goed mee bezig."

Taylor mocht van Erik ten Hag afgelopen winter op huurbasis vertrekken, zodat hij zich beter kon ontwikkelen. "Ik reed in de auto naar huis en dacht erover na, maar was er al vrij snel uit: dat wilde ik niet", zo geeft Taylor aan. "Ik heb hem dat ook gezegd, dat ik het waardeerde dat hij meedacht, maar dat ik mijn kans bij Ajax nog wel zou pakken. Let maar op trainer, ik ga mijn basisplek afdwingen."

Ten Hag kwam er aan het eind van het seizoen zelf op terug bij de middenvelder. "Hij zei: Je hebt gelijk gekregen. Dat vond ik mooi", zegt Taylor daarover. "Hoewel elke speler wil spelen, heb ik Ten Hag heel hoog zitten. Ik heb heel veel van hem geleerd, onze band was ook prima, hij is tactisch zo sterk. Ik wilde gewoon bij Ajax blijven."

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

taylor schreuder alfred brugge hag jeugdproduct meedacht siert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos