Transparent
Inloggen
Sluiten

Davy Klaassen: 'Teleurstellend als je tegen Liverpool niet mag spelen of hier slechts een helft'

18 september 2022 21:11

Davy Klaassen werd in gesprek met ESPN meteen gevraagd of hij teleurgesteld is dat hij de afgelopen weken vaak op de bank moet beginnen. "Natuurlijk. Zeker als je twee keer achter elkaar hebt mogen spelen, is het teleurstellend als je tegen Liverpool niet in mag vallen of hier slechts een helft", aldus Klaassen. "Daar word je niet echt vrolijk van. Dat weet de trainer ook. Als ik dan speelminuten krijg, moet ik laten zien dat ik er gewoon in hoor."

Gevraagd werd aan de middenvelder waarop Ajax de wedstrijd had verloren. "Wij laten ons te makkelijk aftroeven", zo gaf hij aan. "We kwamen wel goed op 0-1, maar de hele wedstrijd had ik niet het gevoel dat we aan het domineren waren zoals we wel graag willen. Dan probeer je in de tweede helft wat te forceren en krijg je wat kansen, maar dat is niet genoeg."

Ajax kent daardoor een teleurstellende week. "Je verliest twee keer. Dat is onnodig en daar schaam je je wel voor", zei hij daarover. "Het is nu wel lekker dat ik even naar Oranje mag, maar aan de andere kant wil je ook zo snel mogelijk weer met Ajax gaan winnen."




Tags

liverpool domineren espn oranje schaam vrolijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos