Transparent
Inloggen
Sluiten

Remko Pasveer: 'We hebben geknokt met het hele team'

14 september 2022 00:35

In gesprek met RTL 7 baalde Remko Pasveer van het resultaat tegen Liverpool. "We hebben geknokt met het hele team. We hebben niet heel goed gespeeld in balbezit. Verdedigend was het bij vlagen wel heel goed vond ik", aldus Pasveer. "Je hoopt natuurlijk in ieder geval dat puntje mee te nemen. Voetballend zaten we er niet heel lekker in en we creëerden niet veel kansen. Helaas mocht dat niet zo zijn."

Pasveer kreeg de vraag wat er mis ging bij de 2-1. "We gaven sowieso veel vrije trappen en corners weg. Zij hebben toch wat lengte en je weet dat zij goed kunnen koppen en sterk zijn. Dan kun je wel eens een kopduel verliezen", zo gaf hij aan. "Dat was bij sommige corners het geval en nu ook weer. Dat is natuurlijk balen."

Gevraagd werd ook aan de keeper of hij na zijn spel ook al aan Oranje denkt. "Nee, want ik ben alleen met Ajax bezig", zei hij daarover. "De rest heb ik niet in de hand. Dat is aan de bondscoach. Natuurlijk zou het mooi zijn, maar ik ben alleen met de club bezig en hoop een goed resultaat te halen."




Discussieer mee op de forums


Tags

pasveer geknokt remko corners baalde creeerden kopduel liverpool oranje puntje vlagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos