Transparent
Inloggen
Sluiten

Brian Brobbey: 'Als spits wil je altijd scoren, dus deze goal was ook zeker lekker'

10 september 2022 22:09

Brian Brobbey gaf in gesprek met ESPN aan blij te zijn met de zege tegen Heerenveen. "Een doelpuntje gemaakt en de overwinning", aldus Brobbey. "Als spits wil je altijd scoren, dus deze goal was ook zeker lekker."

De spits wilde zich ook zeker laten zien. "Je begint op de bank, dus als je er dan in komt moet je gas geven", zo gaf hij aan. "De trainer heeft aangegeven dat we een brede selectie hebben en hij wil gaan rouleren. Ik heb het er ook met de trainer over gehad, maar dat is tussen mij en hem. Als speler wil je natuurlijk graag spelen, maar als de trainer andere ideeën heeft moet je dat respecteren. Ik was wel een beetje gefrustreerd, maar dat is denk ik normaal omdat je graag wil spelen."

Brobbey hoopt dat hij het de trainer weer moeilijker heeft kunnen maken. "Wat ik al zei, als je er in komt moet je gas geven en dat deed ik", zei hij daarover. "De keuze is nu aan de trainer."




Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey doelpuntje espn heerenveen rouleren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos