Transparent
Inloggen
Sluiten

Alfred Schreuder: 'Ik heb een Ajax gezien dat veel plezier heeft en energie uitstraalt'

7 september 2022 22:39

In gesprek met RTL7 was Alfred Schreuder zeer te spreken over zijn ploeg. "Ik heb een Ajax gezien dat veel plezier heeft en energie uitstraalt. Dat zijn de basisvoorwaarden om een goede wedstrijd te spelen", aldus Schreuder. "Tactisch hebben we goede keuzes gemaakt, maar daar ligt het vaak niet aan. Het gaat er om dat je energie uitstraalt met elkaar en met elkaar wil vechten. Ik heb vandaag een team gezien dat graag wil winnen en graag wil samen spelen."

De trainer was erg tevreden over het spel van Mohammed Kudus. "Dit wisten we al in de voorbereiding. Ik vind Mo een heel goede aanvaller. Hij kan vanaf rechts spelen naar binnen, maar hij kan ook op negen", zo gaf hij aan. "Zeker tegen zulke ploegen die niet altijd doordekken is hij geweldig balvast. Ik hou ook van zulke linkspoten."

Ook over het spel van Dusan Tadic was hij te spreken. "Op rechts liep het ook perfect met Rensch samen. Hij had een paar goede ballen ook met de loopacties van Rensch. Die samenwerking loopt steeds beter", zei hij daarover. "Dusan is vanaf links nog beter, maar daar ga ik Steven Bergwijn nu niet weghalen. Dit is ook een heel goede oplossing."




Discussieer mee op de forums


Tags

schreuder uitstraalt alfred rensch balvast basisvoorwaarden bergwijn kudus linkspoten tadic weghalen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal