Transparent
Inloggen
Sluiten

Mohammed Kudus: 'De hele ploeg heeft gezorgd dat ik zo kon presteren'

7 september 2022 22:31

Mohammed Kudus was in gesprek met RTL7 erg blij na de wedstrijd tegen Rangers FC. "We hebben goed gespeeld en de drie punten gehaald, dat is het belangrijkste", aldus Kudus.

De Ghanees werd door de UEFA uitgeroepen tot Man of the Match. "Maar dit komt door het hele team", zo gaf hij aan. "De hele ploeg heeft gezorgd dat ik zo kon presteren. Als het hele team goed speelt, komen de individuele kwaliteiten naar voren. Deze prijs is een prijs voor de hele ploeg, maar ik ben heel blij met mijn prestaties."

Voor Kudus was het wel evene wennen in de spits. "Ik ben een teamspeler, dus ik doe alles om het voor de ploeg zo goed mogelijk te doen. Ik ben geen spits, maar ik op iedere positie doe ik gewoon mijn best", zei hij daarover. "Het liefst speel ik als aanvallende middenvelder, maar dit is voor het team. Als ik dan een paar wedstrijden in de spits moet spelen, doe ik dat heel graag."




Discussieer mee op de forums


Tags

kudus evene match rangers teamspeler uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal