Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Het was een mooie avond met onze fans'

7 september 2022 22:27

In gesprek met RTL7 was Dusan Tadic het eens met de opmerking dat het voor Ajax een droomstart is. "Het was een mooie avond met onze fans. Het was een goede overwinning", aldus Tadic. "De teamspirit was heel goed. Iedereen speelde in dienst van het team en dat was het belangrijkste. Veel bewegen en goed drukzetten, dan spelen wij goed."

Vooraf was al besproken dat Ajax veel druk zou gaan zetten. "We moesten onze eigen wedstrijd gaan spelen en veel druk gaan zetten", zo gaf hij aan.

Tadic was niet tevreden over zijn eigen spel. "Sommige ballen had ik beter moeten spelen", zei hij daarover. "Je moet altijd alles doen voor jouw ploeg en het kan verder altijd beter."




Tags

tadic droomstart drukzetten teamspirit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos