Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax weigert mee te werken aan transfer Edson Álvarez'

1 september 2022 16:36 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax weigert mee te werken aan transfer Edson Álvarez"; image source: Pro Shots

Edson Álvarez heeft te horen gekregen dat hij niet mag vertrekken bij Ajax. Dat meldt De Telegraaf. Gerry Hamstra en Klaas Jan Huntelaar hebben verteld dat een transfer van de Mexicaan onbespreekbaar is voor de club. Álvarez heeft in het bijzijn van zijn zaakwaarnemer nogmaals laten weten per se te willen vertrekken, maar omdat Ajax geen vervanger meer kan halen wil de clubleiding niet meewerken.

Álvarez voelt zich oneerlijk behandeld door de club omdat andere spelers wél de kans gegund is om te vertrekken en hij bang is dat hij deze kans niet nogmaals gaat krijgen. De middenvelder heeft zijn hoop nu gericht op de Raad van Commissarissen van Ajax, aangezien zij woensdag Hamstra en Huntelaar ook al terugfloten bij de deals rond Lucas Ocampos en Odysseas Vlachodimos.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

alvarez hamstra huntelaar bijzijn deals gerry lucas ocampos odysseas telegraaf terugfloten vlachodimos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Wat een soap zeg.. Gewoon blijven punt uit. De RvC hoeft zich hiermee ook niet te bemoeien.

Weet iemand wel waarom die keeper niet gehaald is? Veel lovende reacties gezien maar toch niet gekomen?
+4/-0

 
1 jaar geleden
Die transfer is ook geblokkeerd door de RvC.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Die transfer is geblokkeerd door de RvC en ik kan het wel begrijpen ook. Dan heb je 4 keepers op de loonlijst. Vorig jaar stonden er ook een hele reeks spelers met bijna geen speeltijd op de loonlijst. En natuurlijk is die Griek een goede keeper maar je kunt niet aan het hamsteren blijven. Schreuder had Gorter gewoon moeten laten gaan.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Tel jij Stekelenburg serieus nog mee dan? Dat is toch meer vanuit nostalgie dattie er nog bij is, dan dat hij nog iets toevoegt?
+3/-2

 
1 jaar geleden
Dat bedoel ik dus met spelers op de loonlijst die ballast zijn. Nu zitten we ook met Pieri en MAgallan opgescheept en vorig jaar met Labiyad en Klaiber. Allemaal mee eters....
+2/-0

 
1 jaar geleden
Yup, daar heb je dan weer gelijk in. Maar gelukkig is daar een oplossing voor: contract ontbinden. Het is zuur dat je geen transfersom meer ontvangt, maar je bespaart je opgeteld nog wel een aardige som salaris. 'Cut your loses' zeg maar.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Trouwens ik heb net even de blessure historie van Vlachomidos nagekeken en die is nihil. 1x 38 dagen wegens een gescheurde meniscus en 2x corona en een insektenbeet :)
+1/-0

 
1 jaar geleden
Die hadden ze op moeten nemen in de deal over Antony. Ten Hag verplichten die ballast ook mee te nemen
+1/-0

1 jaar geleden
Kunnen spelers vandaag nog weg dan?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ja in andere landen sluit de transfermarkt vandaag, foutje van de KNVB bij het indienen.
+4/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ja, omdat de genieën bij de KNVB de Nederlandse transferperiode de laatste jaren een dag eerder beëindigen als in de rest van de wereld. Want ... redenen ... ?!?
+5/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Je bent bang dat je deze kans niet nogmaals gaat krijgen? Kom op, jongen, een beetje meer zelfvertrouwen mag wel. Na nog een goed jaar bij Ajax staan de clubs gewoon weer voor je in de rij. Je hoort Timber toch ook niet zo praten? Je hebt zowat een garantie op een basisplaats, waardoor je met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid naar het WK mag. Ook daar kun je jezelf weer verder in de kijker spelen. Wat een angst toch weer. En angst is een hele slechte raadgever.

Als je de huidige situatie oneerlijk vindt, vraag je dan eens af waarom Chelsea pas op de laatste dag van de transferperiode concreet voor je werd. Er waren reeds bestaande lijntjes (onderhandelingen Ziyech). En ze hebben ruim twee maanden de tijd gehad om hun interesse voor je met Ajax te bespreken. Is het niet een beetje paniekerig, dat ze zich pas ten twaalfde ure voor je melden? Wil je graag die paniek aankoop zijn? Als Ziyech het daar niet heeft gered, hoe groot schat je dan je eigen kansen in op dit moment?

Soms is geduld een schone zaak. Jouw tijd komt nog wel. Volgende zomer nieuwe ronde nieuwe kansen. Maar ga alsjeblieft niet doen alsof dit de enige kans is op een mooie transfer die je ooit zult krijgen. Waar is je bravoure, waar is je branie. Waar is die grinta waar je zo bekend om staat? Vlammen verdorie! En nu dat veld op en trainen alsof je leven er vanaf hangt. Dan komen er nog genoeg kansen!
+11/-0

1 jaar geleden
Ik had hem toch echt verkocht voor 50. Dit krijg je nooit meer en we stikken van de middenvelders.
9 van de 10 keer hoef je in de eredivisie niet met zo n verdedigende middenvelder te spelen.
Blind kan ook cvm, Klaassen, Taylor en misschien Kudus ook wel.
+2/-0

 
Nou met rollator Blind op het middenveld durf ik niet eens te kijken als we naar Anfield gaan.
Alvarez is de meest onmisbare speler van Ajax, daar is simpelweg geen vervanger voor, heel misschien nu Grillitsch maar omdat nu zomaar te gokken.
Kijk de meeste eredivisie potjes zal je inderdaad zonder hem ook wel winnen maar het gaat juist om die paar topwedstrijden, de competitie is inmiddels zo zwak dat deze beslist word in de onderlinge duels.
Als je vorig jaar 1x van Psv had verloren waren hun kampioen, niet omdat ze beter zijn dan ons maar omdat ze ook bijna alle andere duels kunnen winnen.
Om nog maar te zwijgen over de CL, Alvarez kan in de huidige poule zelfs het verschil zijn tussen 2e worden of 4e in de poule.
En die Engelse clubs hebben zo verschrikkelijk veel geld, ze hebben nu een indicatie dat hij voor 50 miljoen niet te koop is, nou dan gaan ze van de winter niet opeens 20 bieden hoor.
Is het niet Chelsea dan wel een andere club.
+5/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Nou ik wel hoor, met zijn positionering is niks mis, zijn passing vele malen beter als Alvarez, wat een zeer overschatte speler is. Als je nu Timber en Bassey achter je hebt staan mag de CVM best wat trager zijn. Er staat met Tadic, Ocampos, Sanchez en Bassey genoeg agressiviteit in het team, Alvarez voor 50 niet laten gaan is een grote misser, dat krijg je er nooit meer voor. Die mag blij zijn als hij over een jaar oog twee bij Espanyol ofzo speelt.
+1/-5

1 jaar geleden
Mooi zo .. en de volgende keer op de club Gooi je hem samen met Kudus voor een maand in de kruipruimte.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Of op de onderste ring, op 'zuid'.
+1/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch sanchez sevic sosa steijn sutalo topaankoop transferbeleid wijndal