Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax werkt aan komst van Odysseas Vlachodimos'

31 augustus 2022 09:31 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax werkt aan komst van Odysseas Vlachodimos"; image source: Pro Shots

Ajax werkt aan de komst van Odysseas Vlachodimos. Dat weet De Telegraaf te melden. De Griekse doelman van Benfica kan echter pas worden gehaald indien de Portugezen zelf een andere doelman hebben vastgelegd. Benfica probeert de Bosnische doelman Vladan Kovacevic te halen en pas als hij is gecontracteert zou een transfer van Vlachodimos bespreekbaar zijn.

Bij Ajax staat Vlachodimos bovenaan de lijst. Hoewel de club al drie keepers heeft wil de club vanwege de leeftijden van Remko Pasveer en Maarten Stekelenburg en de blessuregevoeligheid en het spel van Jay Gorter tijdens de Johan Cruijff Schaal nog een nieuwe doelman aantrekken.

Naar verluidt zou Vlachodimos 15 miljoen euro moeten kosten.




Discussieer mee op de forums


Tags

vlachodimos odysseas benfica bespreekbaar blessuregevoeligheid bosnische gecontracteert gorter jay kovacevic pasveer remko stekelenburg telegraaf vladan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ik dacht dat ze hem vergeten hadden maar hopelijk komt er dan toch nog een dijk van een keeper bij
+1/-0

1 jaar geleden
Als je hem voor 15 miljoen kunt halen, dan moet je daar geen seconde over nadenken. Uitstekende doelman. Wel eerst aan de RvC vragen of het van ze mag, anders is het loze moeite.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Inderdaad, vooraf even overleggen met RVC qua budget, salaris en contractduur.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Inderdaad maar in dit geval zie ik geen probleem want ze weten dat de selectie een keeper te kort komt. Voor het middenveld/aanval kan ik me voorstellen dat de RvC het onnodig vond vele miljoenen meer te spenderen omdat Schreuder al genoeg mogelijkheden heeft.
+1/-0

1 jaar geleden
Die is meer nodig dan Oscampos, daarom gaat die deal afketsen.
+1/-0

1 jaar geleden
Goede keeper, offtopic, iemand ervaring met champpions league tickets kopen op deze site? https://www.voetbalreistips.nl/ajax-glasgow-rangers-tickets/link
+1/-3

 
1 jaar geleden
Kun je beter even op het Forum vragen 🙂
+1/-0

 
Jijzelf wel in ieder geval aangezien je bij iedere Europese wedstrijd deze links dropt
+1/-0

1 jaar geleden
Waarom gaan ze niet rechtstreeks voor die Bosnier? Als Benfica een keeper voor dat lage bedrag verkoopt zijn ze niet overtuigd van hem. En die Bosnier die halen ze voor minder dan 5 op schat ik zo.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik ben bang dat dit niet meer gaat lukken voor vandaag einde dag. Dat betekent namelijk dat Benfica voor morgen einde dag een vervanger moet hebben gehaald.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos