Transparent
Inloggen
Sluiten

'Sean Klaiber vertrekt transfervrij naar FC Utrecht'

29 augustus 2022 10:08 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Sean Klaiber vertrekt transfervrij naar FC Utrecht"; image source: Pro Shots

Onder meer Voetbal International meldt dat Sean Klaiber vertrekt bij Ajax. De rechtsback keert transfervrij terug naar FC Utrecht en zal een contract voor drie seizoenen gaan tekenen. Twee jaar geleden kwam de verdediger op aanraden van Erik ten Hag naar Amsterdam, maar geen enkel moment wist hij te overtuigen. Afgelopen seizoen was hij vanwege een zware knieblessure lang uit de roulatie.

Meer op VI.nl




Tags

klaiber sean utrecht aanraden hag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Wel flauw dat Ten Hag zijn oogappel nu niet naar United haalt voor 40 miljoen.
+4/-1

1 jaar geleden
Netjes van Ajax richting een speler die zich altijd professioneel heeft opgesteld, maar het niveau gewoon niet had. Jammer dat zo een verrotte kutclub als Utrecht een speler gratis krijgt.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Je zegt precies wat mijn gedachten ook waren/zijn. Toen hij werd gehaald was ik sceptisch of hij de stap kon maken. Bij Utrecht behoorde hij structureel tot de betere spelers, maar Ajax is wel een flinke stap omhoog en zo goed was hij in mijn ogen ook weer niet. Hij heeft het niet gered bij Ajax, maar die zware blessure heeft het ook nóg lastiger voor hem gemaakt. Hopelijk kan hij bij Utrecht weer spelen en belangrijk zijn.
+3/-0

1 jaar geleden
Positieve gozer, heeft ook een zware blessure gehad. Hoop voor hem dat weer gaat spelen. Maar als ik Utrecht zo zag moet dat geen probleem worden voor hem.
Heeft die wel de wedstrijd van het jaar al gemist:)
+1/-1

1 jaar geleden
Na gisteren had ik he overal gratis naar laten vertrekken, maar niet naar de FCU, wat een zeikpubliek is dat zeg. Snap dat ze hun ploeg willen toejuichen en een beetje opfokken om er een mooie harde wedstrijd van te maken voor Ajax, maar het is net of ze als ze bij elkaar zitten een kleuterklasje zijn. Daarbuiten weten ze dat ze met Fraser een defensieve coach hebben. En dus had H2, er best een bedragje van ome Frans mogen vragen. Volgens mij hebben we er iets van 7 voor betaald toen, de duurste rechtsback in de geschiednis van de eredivisie, en mag je dus best 2 terugvragen. Anders lijkt het me handiger zo'n jongen te houden voor achter de hand. Die 750K die hij kost voor een jaar is dat wel waard.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal