Transparent
Inloggen
Sluiten

'Hakim Ziyech keert toch terug bij Ajax'

28 augustus 2022 19:34 - Gianluca Di Marzio
Foto: Pro Shots

"Hakim Ziyech keert toch terug bij Ajax"; image source: Pro Shots

Volgens transferexpert Gianluca Di Marzio keert Hakim Ziyech toch weer terug bij Ajax. De Magiër werd al genoemd als topkandidaat bij een vertrek van Antony, maar volgens onder meer De Telegraaf moest Ajax de interesse laten varen vanwege de hoge vraagprijs van Chelsea. Een verhuurperiode was voor zowel Chelsea als Ziyech zelf niet bespreekbaar.

Of het nu om een definitieve transfer gaat of alsnog een huurperiode is nog onduidelijk. Ziyech speelde van 2016 tot 2020 al in het shirt van Ajax en groeide uit tot een van de absolute sterspelers. In 165 officiële duels kwam hij tot 49 doelpunt en liefst 81 assists.

Meer op Gianluca Di Marzio




Tags

ziyech chelsea antony bespreekbaar huurperiode magier marzio sterspelers telegraaf topkandidaat transferexpert verhuurperiode

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Yesss, eindelijk spijkers met koppen geslagen.
+4/-0

1 jaar geleden
Zou mooi zijn maar eerst zien en dan geloven
+12/-1

1 jaar geleden
Dat is echt klasse.
Kan een mooie tandem worden, Brobbey, Ziyech en Bergwijn.
+5/-3

1 jaar geleden
Zou de ideale vervanger zijn van Anthony. Kan zo instromen in het Ajax-systeem en kan een levensgevaarlijke aanval vormen met de rest. Ben benieuwd of het echt rondkomt. Hij heeft nu een salaris van 10 miljoen dus hoe ze dat gaan doen?
+1/-0

1 jaar geleden
Mijn verwachting (en hoop) als dit gerucht echt waar blijkt te zijn: Ziyech is langzamer en heeft niet zo’n goede actie in huis als Antony. Maar… Ziyech heeft een veel betere passing, schot en meer spelinzicht dan Antony. Hij zal dus minder diepgang bieden, maar ik verwacht dat hij Bergwijn en met name Brobbey veel beter kan bedienen dan Antony afgelopen seizoenen heeft gedaan. Al met al verwacht ik dat Ziyech meer zal toevoegen dan Antony aan het Ajax-spel.
+8/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Hakim is nog behoorlijk snel hoor, zeker ook mét bal en hij heeft ook wat diepgang. Meer dan Berghuis in ieder geval.

Als ik Ajax gister zie spelen....dan zou Hakim eigenlijk voor Dusan moeten komen. Hoe lullig dat voor onze grote leider ook is. Ik ben gek op Dusan....wat een held....maar op het moment zou met Hakim voor hem de puzzel in feite in elkaar vallen.

Hakim die met Steven de 7 en 10 afwisselt: onverdedigbaar.
+4/-0

1 jaar geleden
Waarom probeert ajax sontje hansen niet een keer uit op de rechter vleugel schijnt ook zeer goed te zijn
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dan mag hij eerst bijtekenen. Contract loopt af en Ajax is al een tijdje in gesprek om het contract te verlengen. Als Sontje echt een vervanger van Antony zou zijn, dan heeft hij ook het geloof dat hij in de toekomst voor + 40 miljoen verkocht kan worden. We leiden geen spelers op om ze vervolgens gratis de deur uit te laten lopen.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Verontschuldigingen zijn niet nodig! Is een forum en zo’n gek idee was het niet!
+1/-0

1 jaar geleden
Denk dat Di Marzo refereert aan de transfer van Antony en daar dan deze conclusie uit trekt.
+4/-0

1 jaar geleden
Ben het met vd Vaart eens. Het wordt er weer een teveel, en dat gaat echt nog problemen opleveren. Tadic wordt nu overla gedropt in het team omdat hij qua instelling zo belangrijk is voor Ajax maar eigenlijk linksbuiten moet staan. Daar staat Bergwijn nu, die raakte ook geen knikker gisteren, en zou het dus logischer zijn dat je die op rechts zet. Ik vind Ziyech op 10 ook supergoed, beter dan Berghuis, maar die gaat ook muiten, dat weet je nu al, plus wat doe je met Klaassen en Kudus. Allebei dure aankopen, die je nu niet voor de helft kwijtraakt...
+1/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos