Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Ajax ontvangt 100 miljoen voor Antony'

28 augustus 2022 14:20 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Ajax ontvangt 100 miljoen voor Antony"; image source: Pro Shots

Antony gaat dan toch de overstap maken naar Manchester United. Dat meldt het Twitter-account Hamstelaar. De aanvaller werd al lange tijd gelinkt aan een overstap naar Manchester United en om een transfer af proberen te dwingen trainde hij al ruim een week niet meer mee. De acties van de Braziliaan blijken effect te hebben gehad, aangezien hij lijkt te vertrekken.

Eerder deze week gaf Alfred Schreuder nogmaals aan goede hoop te hebben dat Antony gewoon bij Ajax zou blijven. Hakim Ziyech was de topkandidaat om Antony te vervangen bij een vertrek, maar Ajax kon en wilde niet voldoen aan de eisen van Chelsea om hem over te nemen. Vrijdag meldde De Telegraaf dat ook Justin Kluivert en Anwar El Ghazi in beeld waren bij de club.

Update 14:20: Ook onder meer De Telegraaf bevestigt dat er een akkoord ligt over de transfer van Antony naar Manchester United. Ajax zal inclusief bonussen een bedrag ontvangen dat richting de 100 miljoen euro gaat.

Gerry Hamstra, Klaas Jan Huntelaar en Alfred Schreuder stonden op het punt om niet mee te werken aan de transfer, maar werden teruggefloten door financieel directeur Susan Lenderink en de Raad van Commissarissen.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

antony alfred schreuder telegraaf braziliaan chelsea gerry ghazi hamstelaar hamstra huntelaar kluivert lenderink susan teruggefloten topkandidaat ziyech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Nou blij dat dit gezeik eindelijk klaar lojkt te zijn.

Mocht het dan onverhoopt Kluivert of El-Ghazi worden doe mij dan maar El-Ghazi. Is itt Kluivert wel een rechtsbuiten en heeft nog goede periodes gekend in Engeland itt clubhopper Kluivert en lijkt me ook iets prettiger om mee te werken.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Alsjeblieft niet zeg, dan liever iets uit de B jeugd.
+3/-0

1 jaar geleden
Ik vind prima, zolang ze niet met El Ghazi of Kluivert aankomen. Het vertrek van Antony kun je intern opvangen. Die Portugees bijvoorbeeld?
+10/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Heeft amper minuten gemaakt tot nu toe. Vorig seizoen 25 wedstrijden, maar slechts 463 minuten in totaal. Die kun je geen 50 wedstrijden laten starten. Dat houdt hij fysiek nooit vol en dat zullen ze bij Ajax ook wel door hebben.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Snap ik, maar die kan afwisselen met Berghuis toch? Je hebt voor de flanken op dit moment genoeg opties en de namen die je ziet langsvliegen zijn niet beter dan wat we momenteel in de selectie hebben.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Naast Berghuis, Conceicao en Hansen kunnen ook Tadic en Kudus er prima spelen. Met veel positiewisselingen tijdens de wedstrijd word je daar misschien alleen maar gevaarlijker van. En het zou voor Kudus eindelijk een basisplaats kunnen betekenen. Verder heb je Ihattaren nog. Voor hem ligt er nu een erg groote kans op redemption. Dus ook zonder Antony hebben we nog heel veel mogelijkheden.
+5/-0

1 jaar geleden
Mooi bedrag. Nu al is H2 legendarisch!
+6/-1

 
1 jaar geleden
Overmars wordt niet echt gemist nee. Wat de vraag doet rijzen: was Overmars nou zo goed, of was het vooral de kracht van de organisatie Ajax die hem in staat stelde te excelleren? Dat laatste zou immers verklaren waarom Hamstra en Huntelaar het al direct zo goed doen. Met heb bijkomende voordeel dat ze elkaar als klankbord kunnen gebruiken. Misschien blijkt dit straks wel de nieuwe standaard, om het technisch beleid niet slechts bij één man te leggen. Ajax lijkt wederom revolutionair bezig.
+6/-0

 
1 jaar geleden
Heb het idee dat Overmars al bij 70 miljoen had verkocht en Martinez bij 40-45 miljoen. H2 heeft hun poot goed stijfgehouden en zelfs van de directie afgedwongen grote bedragen uit te geven. Ik vind ze sterker dan Overmars als ik het zo bekijk.
+3/-1

 
Het zijn wel de spelers van Overmars die ze verkopen nu, dat moet je niet vergeten.
De nieuwe Martinez, Antony en zelfs Haller moeten hun nu halen en over een paar jaar met dikke winst verkopen.
Voorlopig hou ik wat dat betreft nog een slag om de arm.
Volgens mij heeft Hamstra bij Heerenveen ook een aardige financiële bende acher gelaten terwijl dat jaren een voorbeeld club was van hoe je geld verdiende met transfers.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Blij dat je het vraagt. Mijn mening is dat Overmars altijd teveel krediet heeft gekregen. Alle spelers die voor veel gingen worden in de markt gezet door hun makelaars en die spreken met meerdere clubs. Pas wanneer de clubs aanbiedingen deed, dan kwam Overmars in actie. De Ligt, de Jong, het is allemaal de markt die die prijzen bepaalde, niet Overmars. Wel is hij verantwoordelijk voor het slechte verlengbeleid waardoor we met Brobbey en Mazraoui vele miljoenen kwijtgeraakt zijn.

Wat betreft Antony is H2 ook best gelukkig, ze wilden niet verkopen, te Hag heeft hem bijna beloofd hem te halen en uiteindelijk krijgen we een bedrag dan het dubbele is van wat een ander club ervoor ou betalen. Het is belachelijk veel, maar goed voor Ajax. We hebben genoeg alternatieven. Met of zonder Antony worden we kampioen en winnen we de CL niet.
+4/-0

1 jaar geleden
Mooi, het gevraagde bedrag👍🏻
+4/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
De koffers buiten zetten en wegwezen met die gast.
Alleen nog pek en veren aan verspillen.

Edit: het is een werkweigeraar, geen gast.
+3/-2

1 jaar geleden
Kluivert en El Ghazi.. Jezus wat een gebrek aan fantasie en ambitie!
+3/-1

 
1 jaar geleden
Juist geen gebrek aan fantasie!
+3/-1

 
1 jaar geleden
Wat bedoel je, dat ze in sprookjes geloven?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Zoiets ja. ;B

Dat ze denken dat daar de oplossing zit.
+2/-0

reactie verwijderd

1 jaar geleden
Liever Calvin Stengs naar Amsterdam halen,die kan nog beter worden als dat ie nu is
+2/-5

 
1 jaar geleden
Vind je niet dat die veel te veel beter moet worden dan?.want beter worden dan nu lijkt me niet zo moeilijk 😂
+3/-0

1 jaar geleden
Ja je kan niet meewerken maar dat heeft helemaal geen zin als een speler er opstaat om te gaan kan je hem helaas sniet stoppen
+1/-0

1 jaar geleden
Helaasjammer dat hij weggaat, maar in united gaat hij het niet redden of zwaar geblesserd raken.
+3/-0

1 jaar geleden
Proficiat Ajax met deze fenomenale deal.
Leuk voor Antony maar hij gaat echt niet het verschil maken bij ManU.
Sportief gezien had hij beter nog een jaar kunnen blijven, CL en WK meegepakt en dan naar de absolute top.
+2/-2


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht