Transparent
Inloggen
Sluiten

Antony: 'Ajax weet sinds februari al dat ik wil vertrekken'

26 augustus 2022 22:04 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

Antony: "Ajax weet sinds februari al dat ik wil vertrekken"; image source: Pro Shots

In een interview met transferexpert Fabrizio Romano heeft Antony zelf gereageerd op de geruchten over een transfer. De aanvaller wil in de komende dagen per se nog vertrekken uit Amsterdam. "In februari hebben mijn zaakwaarnemers Ajax al laten weten dat ik wil vertrekken en ik op zoek ben naar een nieuwe uitdaging", aldus Antony. "In juni heb ik mijn vakantie afgebroken en heb de clubleiding en ook de nieuwe trainer laten weten dat ik wilde vertrekken. Toen ik bij Ajax tekende was afgesproken dat het een project voor twee jaar zou zijn."

Ajax bood de aanvaller vervolgens een nieuw contract aan. "Ik heb toen nogmaals heel duidelijk laten weten dat ik wil vertrekken. Dat heb ik nu vrijdag nogmaals gezegd in een gesprek met de directie", zo geeft hij aan. "Nu ook met een concreet bod dat op tafel ligt. Ajax heeft altijd geweigerd om mee te werken en wil dat nu helemaal niet doen omdat er nog maar vijf dagen te gaan zijn om een vervanger te vinden."

Zijn gevoel over de club is echter niet veranderd. "Ik ben heel gelukkig geweest in Amsterdam. Ik heb titels gewonnen, vrienden gemaakt en een deel van mijn loopbaan hier opgebouwd", zegt hij daarover. "Nu voel ik dat het tijd is voor een nieuwe stap. Mensen moeten naar mij luisteren en begrijpen dat mijn motivatie om vooruit te gaan zorgt voor mijn geluk. Ik moet op het hoogste niveau blijven spelen, maar Ajax blijft altijd in mijn hart."

Meer op Fabrizio Romano




Tags

antony fabrizio motivatie project romano transferexpert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


reactie verwijderd

1 jaar geleden
En het hoogste niveau is de Engelse subtop en Europa League? Wees gewoon eerlijk en zeg dat je salaris daar maal 4 of 5 gaat en je daarmee voor je hele familie in Brazilië kan zorgen. Dat begrijpt iedereen, je hoeft echt niet te liegen over je motieven.
+4/-1

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Wegwezen met die komediant. Pak de centen Ajax en schuif Hansen naar voren. En alsjeblieft géén Kluivert of El Ghazi! Of het zou moeten zijn om PSV dwars te zitten ☺️
+1/-0

1 jaar geleden
Leuk allemaal. Je mag vertrekken, maar wel voor het juiste bedrag.
+1/-0

1 jaar geleden
Toch wel zwak van Ajax, als je even alles door de bril van Antony bekijkt. Hij heeft de club in Februari ingelicht, dan de nieuwe manager opnieuw in juni... en Ajax heeft niets gedaan om een echte vervanger ann te trekken. Ik begrijp Antony volledig. Hij deed alles netjes, had een overeenkomst voor een project van twee jaar.
De 5 dagen smoes is echt nit de waarheid. Hamstelaar is niet echt proactief aan de slag gegaan.
+1/-2

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Als het waar is hè… hij heeft zelf bijgetekend.
Daarnaast is het ook wel oneerlijk. Opvolger is wel al binnen (die Portugees) en hij mocht als uitzondering naar de os. Maar dat is hij al vergeten blijkbaar.
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Antony houd gewoon je bek dicht. De club is groter dan jij. Anders misschien even een half jaartje op de bank zitten? Eens kijken of je dan nog naar het Wk kan gaan. Je hoeft onze club niet te chanteren door niet te trainen. Dat is gewoon werkweigering en je hebt met je volle verstand een contract getekend. Daarnaast, zeg gewoon dat je voor het geld wilt gaan en loop niet te liegen, dat mag niet van God. Die heeft je geleerd om dankbaar en nederig te zijn, en niet alleen wanneer het je toevallig uitkomt. Anders kan je dat naar de hemel wijzen ook wel achterwege laten.
+2/-1

1 jaar geleden
Je zou voor de lol eens moeten kijken op het fb account van die journalist Romano, bij zijn artikel over Antony zijn er legio MU gekken die #Free Antony ondertekenen en Ajax de schuld geven van de situatie....te belachelijk voor woorden...
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal