Transparent
Inloggen
Sluiten

'Justin Kluivert en Anwar El Ghazi in beeld bij Ajax'

26 augustus 2022 17:39 - Kick-off Podcast
Foto: Pro Shots

"Justin Kluivert en Anwar El Ghazi in beeld bij Ajax"; image source: Pro Shots

Mocht Hakim Ziyech inderdaad niet haalbaar blijken, zijn Justin Kluivert en Anwar El Ghazi in beeld bij Ajax indien Antony in de komende dagen nog vertrekt. Dat gaf clubwatcher Mike Verweij aan in de Kick-off Podcast van De Telegraaf. "Schreuder wil in zijn speelwijze daar spelers die snelheid en diepgang hebben", aldus Verweij. "Berghuis heeft dat niet, terwijl Kluivert en El Ghazi dat wel hebben."

Ook Hakim Ziyech heeft die snelheid en diepgang niet. "Maar hij heeft zich wel al bewezen in het elftal van Ajax. Hem zien ze als het beste alternatief", zo gaf Verweij aan. "Als Ziyech niet komt, willen ze snelheid en diepte. Kluivert vinden ze een heel goed alternatief."




Tags

kluivert ghazi verweij ziyech diepgang antony berghuis kick podcast schreuder telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


tackle (geschorst)
1 jaar geleden
Als je daar op moet terugvallen dan zink je diep als Ajax zijnde. Een verwend over het paard getild mannetje genaamd Kluivert. Anwar El Ghazi de net niet voetballer. Terug naar af.
+6/-0

1 jaar geleden
Mike haalt zijn info vaak bij zaakwaarnemers die er belang bij hebben dat er zogenaamd meerdere belangstellende clubs zijn. Maakt Mike niks uit of het klopt of niet.
+3/-0

1 jaar geleden
Op zich zou het nog wel kunnen werken. Bedenk je dat ze nu in een veel beter elftal komen te spelen dan tijdens hun eerste stint bij Ajax. En blijven jongens van de club. Is het de meest ideale oplossing? Nee. Maar het is een redelijke oplossing, met een mogelijke doorbraak van Conceicao / Hansen in het achterhoofd.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Laten we hopen dat dit een schijnbeweging naar Chelsea toe is om meer water bij de wijn te doen want anders gaan we er flink op achteruit tov Ziyech.
Buiten dat zou dat een klap in het gezicht zijn voor Conceicao en Kudus.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Lijkt mij ook. Categorie fakenieuws waar ze bij Telegraaf patent op hebben.
+4/-0

1 jaar geleden
Kluivert zou nog best wel kunnen voor achter conceciao
+1/-3

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Op de tribune achter de bank waarop Conceicao zit bedoel je Nico? 😜😜
+5/-0

1 jaar geleden
Beide kunnen zowel op links als op rechts uit de voeten.
Ben altijd wel fan van El Ghazi geweest.dat Justin snel is weten we wel.
+1/-2

1 jaar geleden
Die zijn dan voor de bank bij Jong Ajax mag ik hopen? Die hadden toen al niet het niveau van Ajax en zullen in de verste verte niet in de buurt komen van het Ajax nu.
+3/-0

1 jaar geleden
Justin Kluivert zou nog kunnen. Anwar niet. Dan nog liever Tavsan van NEC.
+3/-1

1 jaar geleden
Houdt de creativiteit van de scouting tegenwoordig op bij het napluizen van oude personeelslijsten? Who's next? Amin Younes?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Pas op hoor, Andy zet zijn schoenen alweer in het vet..
+3/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Justin Kluivert. Slechts een jaar ouder dan Antony en kan opgehaald worden voor 15 miljoen. Het verschil mag er zijn.
+2/-2

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Pfff... hoop dat dit onzinberichten zijn.
+2/-0

1 jaar geleden
Toen Kluivert nog bij Ajax speelde vond ik het een veelbelovend talent. Dat is er daarna niet uitgekomen mede - of misschien wel vooral - doordat hij te vroeg bij Ajax is vertrokken. Zijn vertrek was zelfs tegen het advies van zijn vader in. Geen idee waar die haast bij hem toen vandaan kwam. Ik denk wel dat hij bij Ajax weer goed zou kunnen gaan presteren en dat je hem weer met goede winst zou kunnen verkopen. In zijn Ajax-tijd werd hij ook international. El Ghazi heeft denk ik meer kracht en wilskracht, maar minder snelheid, techniek en talent. Ik denk dat hij overall minder kan uitblinken.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.243 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal