Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax wil huursom en helft van salaris voor Hakim Ziyech betalen'

23 augustus 2022 10:27 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax wil huursom en helft van salaris voor Hakim Ziyech betalen"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Ajax bereid is om een huursom te betalen om Hakim Ziyech tijdelijk over te nemen van Chelsea. Ziyech verdient momenteel in de Engelse hoofdstad een salaris van 10 miljoen euro en Ajax is bovendien bereid om de helft van dat salaris over te nemen. Zelf heeft hij al meerdere gesprekken gehad met Klaas Jan Huntelaar en aangegeven open te staan voor een terugkeer in Amsterdam.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

ziyech huursom chelsea huntelaar telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Dat is niet gratis… en iemand die wel moet spelen en gaat muiten als hij niet speelt. Wie haal je dan van het middenveld af? Het is daar eigenlijk al te vol/druk. En als je jong Ajax ziet, lopen er daar ook al genoeg die door willen/kunnen groeien. Ik weet het nog niet hoor. Of eerst berghuis (en kudus?) verkopen om plaats te maken?
+2/-2

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik ben hier heel erg blij mee, kan er niks anders van maken, 165 wedstrijden voor Ajax: 49 doelpunten 81 assists.
+4/-0

1 jaar geleden
Ziyech is geen rechterspits en een ook alweer bijna 30. De riooljournalistiek in Nederland, Driessen van de Telegraaf bv, mogen dan wel gillen dat Anthony verkocht moet worden maar zoals al tegen Sparta bleek zullen we hem enorm missen. Kan het verschil maken overleven in Champions League of niet!
+4/-1

1 jaar geleden
Ik las net op Wikipedia wat ik eigenlijk al dacht dat antony linkspoot is en ziyech ook,waarom staat antonny dan op de rechtervleugel? En mocht ziyech komen ook de zelfde positie? Dit is niet om te zeiken, maar gewoon nieuwsgierig. Wat is de mening van de mensen hier?
+1/-0

 
1 jaar geleden
In het geval van Antony zodat hij naar binnen kan komen en scoren met zijn linkerbeen. In het geval van Ziyech zodat hij terug kan kappen en dan een assist bij de tweede paal kan geven met zijn linkerbeen.
+2/-0

1 jaar geleden
Hij heeft het hoogste in clubvoetbal al bereikt.
Laat hem zijn kunsten maar weer voor ons aller Ajax tonen.
+3/-0

1 jaar geleden
10 miljoen? Hoe komt de Telegraaf daarbij. Volgens meerdere website krijgt Zyech een salaris rond een bedrag van 6 miljoen per jaar (100.000 pond per week).
+3/-0

1 jaar geleden
Zou tof zijn want om Ziyech kun je niet heen. Ik zie hem niet als de oplossing voor de vertrekkende Antony. De Braziliaan was weliswaar niet de compleetste speler maar zijn dreiging gaan we missen.

Conceicao en of Ihatarren is in dat geval de oplossing maar lijkt nog even te duren. Ziyech op rechts zou zonde zijn van zijn kwaliteiten tenzij het een momentoplossing is tot één van de twee er klaar voor is. Hopelijk vind het met een paar weken plaats want uiteindelijk hoop ik dat Ziyech in zijn oude rol de vrije hand krijgt op het middenveld.
+4/-0

1 jaar geleden
Ziyech speelt al heel lang als een zwervende rechtsbuiten dus daar zal hij ook komen te spelen bi Ajax. Aan motivatie zal het hem niet ontbreken na de weinige speelminuten de laatste twee jaar.
Zijn pure rendement tov Antony is een stuk beter wat de goals en assists betreft dus ik ben heel blij met hem.
Als Schreuder dan ook nog eens de ballen heeft om Kudus boven Taylor, Klaassen en Berghuis te prefereren hebben we opeens een elftal met heel veel crea bea want dat hebben die andere drie dus niet.
+8/-0

1 jaar geleden
Alleen zaken doen als er optie tot koop is.
+1/-2

 
1 jaar geleden
Gaat Ajax niet in op in. Daarnaast is de jeugdvriend van Alvarez, Jorge Sanchez, onlangs door Ajax gekocht. Als je meekrijgt hoe goed de twee bevriend zijn geloof ik nooit dat Alvarez wil vertrekken.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Vriendschap gaat tot de portemonnee.
Hij is ook niet voor zijn vriend in Mexico gebleven.
+1/-0

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Gaat Ajax dan vijf miljoen salaris én een huursom betalen? Lijkt me niet heel verstandig eigenlijk.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal