Transparent
Inloggen
Sluiten

'Antony ontbrak wederom op trainingsveld Ajax'

20 augustus 2022 23:41 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

"Antony ontbrak wederom op trainingsveld Ajax"; image source: Pro Shots

Antony ontbrak ook zaterdag op het trainingsveld van Ajax. Dat weet transferexpert Fabrizio Romano te melden. De Braziliaan wil naar Manchester United vertrekken en wil dat Ajax met de clubleiding van de engelse ploeg om de tafel gaat. Omdat de aanvaller zowel vrijdag als zaterdag niet trainde zal hij tegen Sparta in ieder geval niet in de basis staan.




Tags

antony braziliaan fabrizio romano sparta transferexpert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Zou het niet trainen in gezamenlijk overleg zijn gegaan omdat vergaande interesse is en Ajax mee wil werken?
Of doet Antony dit puur uit zichzelf om een transfer af te dwingen?
Als het laatste het geval is, dan zou ik als Ajax zijnde hem lekker aan zijn contract houden.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Nee, alle signalen wijzen uit dat Antony in de wacht is gezet. Laten we hopen dat Hamstra voet bij stuk houdt met 100 miljoen. Niet in allerlei constructies trapt bijvoorbeeld 70 miljoen en de rest aan bonussen.

Gezien het feit dat Manchester United niet lekker loopt in meeste opzichten, en het nog maar de vraag is of Antony goed zal presteren in de Premier League? Konden de bonussen wel eens enorm gaan tegenvallen. Laat de bonussen dus maar zitten. Regel alleen een doorverkoop percentage omdat Antony 22 is.
+2/-0

1 jaar geleden
Wat een waardeloze mentaliteit van deze dramaqueen. Het is werkweigering, sanctie erop en nu zeker niet meer onderhandelen. Weer zo'n arrogante speler die denkt groter te zijn dan de club.
+2/-3

 
1 jaar geleden
Waar zie jij staan dat dit niet in overleg is met Ajax? Ben normaal dat spelers dat voor een transfer niet meer spelen. Met 1 verkeerde beweging of sliding van een ander en je zet 100 miljoen op het spel.

Als Ajax niet van Sparta weet te winnen zonder Antony, dan hebben we grotere problemen
+7/-0

1 jaar geleden
Het blijft speculeren. Misschien is dit in goed overleg tussen club en speler om het risico op blessure te minimaliseren, want het gaat om een gigantisch bedrag.
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik snap de emoties hier, maar in the end heb je er niets aan om een ongemotiveerde medewerker te hebben. Als een speler liever voor een andere club wil spelen dan voor Ajax, moet je kijken of je daar met elkaar uit kan komen. Als je de wens van de speler negeert en hem aan zijn contract houdt, loop je het risico dat hij niet of minder zal presteren en dat is dus - zeker in het geval van Antony - (enorme) kapitaalvernietiging. Als je hem nu kan verkopen voor 90 miljoen en je doet het niet, maar houdt hem aan zijn contract, heb je kans dat hij ongemotiveerd rondloopt, misschien een onopvallend WK speelt en vervolgens nog maar (maximaal) 40 miljoen waard is. Dan kost het dus 50 miljoen + salaris om Antony aan zijn contract te houden. Natuurlijk moet je als club wel een statement maken als er vanuit de speler sprake is van werkweigering. Dan geef je een boete en laat je naar de rest van de spelers zien dat dit ongeoorloofd is, ongeacht welke speler het het betreft.
Als dit wel in overleg is gegaan tussen speler en Ajax, betekent dit dat ze dichtbij een akkoord zijn met Man U. Ik ben benieuwd watvoo voor bak geld dat oplevert, maar hoop ook dat Ajax binnen no time een directe vervanger weet aan te trekken. Ik ben ook benieuwd wie ze daarvoor op het oog hebben. Daarnaast hoop ik dat Ajax weer een nieuwe speler uit Brazilië haalt voor eenzelfde soort traject als Neres en Antony. In beide gevallen heeft dat goed uitgepakt (Neres had een paar jaar geleden voor 45 miljoen verkocht kunnen worden).
+1/-0

1 jaar geleden
100 miljoen + Cristiano Ronaldo 😁😂
+2/-0

1 jaar geleden
Die gaat ons verlaten helaas, maar voor 100 miljoen moet je niet nadenken, strik eromheen en weg ermee.
Al ik hoor wie ze er voor terug willen halen wordt ik wel blij van.
+1/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal