Transparent
Inloggen
Sluiten

'Club uit Engelse top wil Edson Álvarez, verkoop voor Ajax onbespreekbaar'

19 augustus 2022 20:28 - Kick-off Podcast
Foto: Pro Shots

"Club uit Engelse top wil Edson Álvarez, verkoop voor Ajax onbespreekbaar"; image source: Pro Shots

Een club uit de Engelse top is zeer geïnteresseerd in de komst van Edson Álvarez. Dat meldt clubwatcher Mike Verweij in de Kick-Off Podcast van De Telegraaf. Onduidelijk is nog om welke club het gaat, maar zij zijn wel bereid om tientallen miljoenen te betalen. Ajax heeft echter direct laten weten dat een verkoop nu onbespreekbaar is en hij na het WK pas zou mogen vertrekken.




Tags

alvarez kick podcast telegraaf verweij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Als Antony verkocht gaat worden moet Ajax helemaal niemand meer laten gaan.
De bankrekening puilt dan weer uit en de selectie is ook in orde mits je niets meer verkoopt.
+3/-1

1 jaar geleden
Prijskaartje van 80 miljoen zetten. Als er een club gek genoeg is dat neer te leggen is het een geweldige deal. Alvarez is een harde werker waar de ploeg veel aan heeft, maar is niet onvervangbaar. Alleen moet je hem nooit laten gaan voor een naar huidige normen laag bedrag ;)
+2/-0

 
1 jaar geleden
Niemand bij Ajax is onvervangbaar.
Dat is de kracht van Ajax.
+1/-0

1 jaar geleden
Tientallen, is dat 30 of 90?
Prijskaartje aan hangen van 75 miljoen. Anders wegwezen.
+4/-1

1 jaar geleden
Zelfde houding inzake Kudus graag. Niet te koop. Punt.
+8/-0

 
1 jaar geleden
Is dat jouw houding of zou dat de houding van Ajax moeten zijn?
+1/-0

1 jaar geleden
Dit is toch eigenlijk goed nieuws? De spelers van Ajax liggen onder het vergrootglas van de Europese top. Één voor één zijn ze geschikt voor clubs die de CL kunnen winnen. Dat is ook meteen een bevestiging dat Ajax de CL kan winnen. 10 jaar geleden was één speler misschien geschikt voor een Liverpool, Real Madrid of een Bayern, nu is het Timber, Martinez, Mazraoui, Gravenberch, Alvarez, Antony, Haller. Volgend jaar is het Brobbey, Bergwijn, Conceicao, etc…. Het voordeel is dat Ajax deze spelers tegen alleen de absolute hoofdprijs kan verkopen en verder kan bouwen om uiteindelijk de beste club ter wereld te worden. Ajax heeft inmiddels een hoop clubs ingehaald. Waaronder de subtop van Frankrijk, Spanje, Duitsland, Engeland en Italië.
+6/-0

 
1 jaar geleden
Laten we meteen maar beginnen met bouwen dan. Er is al genoeg weggegaan. Niks meer weg doen.
+4/-1

 
1 jaar geleden
Dat “bouwen” is een jarenlang proces: elk jaar iets beter. Op die manier trek je ook de betere talenten aan, haal je meer succes, komt er meer geld binnen om vervolgens spelers meer te kunnen betalen en meer successen te behalen. Inmiddels kunnen ze op een goede dag zelfs (incidenteel) winnen van teams zoals Madrid of Bayern. Ben het wel met je eens dat er inmiddels genoeg vertrokken is dit jaar.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Met alleen aantrekkelijke wedstrijden in de CL red je het niet. Zolang andere clubs in Nederland niet aanhaken zal de Nederlandse competitie simpelweg niet interessant genoeg zijn om bij de echte toppers te kunnen horen. Ajax is op dit moment best of the rest en dat is al een hele mooie prestatie.
+4/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Zeg nou maar gewoon dat het United is! ;)
+7/-0

1 jaar geleden
Ja ho even moet je eens even kijken wat we al verloren vrijwel onze hele basis is weg Nico Licha Seb Nous Onana Ryan Perr nu Antony Alvarez en ook nog Kudus kwijtraken is niet aan te raden
+2/-0

1 jaar geleden
Alvarez gaat dus ook weg.
Die contracten moeten aangepast worden.
Nu moet Ajax zich in twee weken voorbereiden op de CL.
Die hele voorbereiding is voor niets geweest.
Moet er niet aan denken.
Klaassen, Berghuis en Alvarez op het middenveld waarbij opgemerkt dat Klaassen nu niet meet naar voren hoeft te rennen om bij de doelpaal te wachten op een toevallig naar hem terugspringende bal.
+2/-3

1 jaar geleden
Als dat maar waar is Ajax verkoopt zijn spelers als zoete broodjes, kappen nou!!!
+1/-0

1 jaar geleden
on bespreekbaar is niets contracten stellen niets voor als de spelers weg willen dan gaan ze meestal
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal