Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn: 'Het plezier is weer terug'

14 augustus 2022 18:20

Steven Bergwijn gaf in gesprek met ESPN aan erg blij te zijn met zijn eerste hattrick in het betaald voetbal. "Hier heb ik lang op moeten wachten, maar eind goed, al goed", aldus Bergwijn. "Het plezier is weer terug. Ik ben hier goed opgevangen. Ik speel weer en heb plezier in de trainingen. Dat is het allerbelangrijkste voor mij."

De aanvaller blikte zelf terug op zijn drie treffers. "Die eerste was een fantastische voorzet van Devyne en de tweede een fantastische voorzet van Antony. Die derde is gewoon mijn kenmerk", zo gaf hij aan.

Bergwijn wilde geen lange neus maken naar Tottenham Hotspur nu hij bij Ajax zo veel aan spelen toe komt. "Ik heb respect naar die club", zei hij daarover. "Ik ben nu speler van Ajax en ik ben blij dat ik hier ben. Het is voor mij een leerzame periode geweest en nu moet ik door."




Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn antony espn hattrick kenmerk tottenham

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos