Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax en Torino naderen akkoord over transfer van Perr Schuurs'

13 augustus 2022 00:58 - Gianluca Di Marzio
Foto: Pro Shots

"Ajax en Torino naderen akkoord over transfer van Perr Schuurs"; image source: Pro Shots

Volgens transferexpert Gianluca Di Marzio naderen Ajax en Torino een akkoord over de transfer van Perr Schuurs. De verdediger heeft zelf al een akkoord bereikt over een contract bij de Italiaanse club, terwijl Torino met Ajax ook dichter tot een akkoord is gekomen. De club heeft een bod uitgebracht van 9 miljoen euro met bonussen tussen de 3 en 3,5 miljoen euro. Daarbij komt ook nog een doorverkooppercentage. De vraagprijs van Ajax ligt nog wel iets hoger, maar beide clubs liggen niet ver meer uit elkaar.

De berichtgeving staat haaks op wat clubwatcher Mike Verweij vrijdag aangaf in de Kick-off Podcast van De Telegraaf. Volgens Verweij is Torino inmiddels andere opties aan het onderzoeken om de verdediging te versterken. Ook Bologna en Fiorentina hebben belangstelling in de verdediger van Ajax, maar zij willen ook niet voldoen aan de vraagprijs.

Mocht het uiteindelijk toch tot een transfer komen, wil Ajax zoals eerder al werd gemeld de Turkse jeugdinternational Ahmetcan Kaplan aantrekken als vervanger. Ook Paris Saint-Germain en Arsenal zouden volgens Verweij echter azen op zijn komst.

Meer op Gianluca Di Marzio




Discussieer mee op de forums


Tags

torino naderen schuurs verweij ahmetcan arsenal azen bologna fiorentina haaks kaplan kick marzio podcast telegraaf transferexpert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Schuurs, Klaiber ?
Te weinig kwaliteiten om zich te kunnen ontwikkelen bij Ajax.
Hansen, Ünüvar, dienen verhuurd te worden. Anders blijven ze steken als "eeuwig" talent bij Ajax.
Kuduz, Kuduz, Kuduz hoort in de basis. T.z.t. een elftal om hem heen bouwen. De enige speler die die potentie heeft. Een coach die hem niet opstelt kun je niet serieus nemen.
+6/-1

1 jaar geleden
Wat mij betreft 15 miljoen met doorverkooppercentage. Laat de bonussen maar zitten.
+2/-0

1 jaar geleden
Als we Schuurs verkopen dan kunnen we dus gewoon die Turkse speler Kaplan aanschaffen. Als die slim is volgt hij in de voetsporen van Conceiciao.
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik gun Schuurs wel een mooie transfer. Hij is niet goed genoeg voor de basis van Ajax 1 en ik ben er niet zeker van dat hij dat ooit zal worden. Schuurs is wel de perfecte stand-in, maar daar zal die jongen inmiddels ook wel klaar mee zijn. Ik heb het wel eens eerder geroepen, maar ik zou het toejuichen als Vertonghen wordt teruggehaald. Ik vond hem vorig jaar tegen Ajax verrassend goed en we kunnen zijn ervaring goed gebruiken. Ik vind Blind te langzaam voor centraal achterin en Bassey zal er niet gelijk staan, wat uiteraard ook geldt voor Kaplan, mocht die komen. Er zal hier en daar ook nog wel een schorsing of blessure komen.
+2/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal