Transparent
Inloggen
Sluiten

Alfred Schreuder: 'Ik weet niet goed wat er aan de hand is met Mohamed Ihattaren'

12 augustus 2022 15:05 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Alfred Schreuder: "Ik weet niet goed wat er aan de hand is met Mohamed Ihattaren"; image source: Pro Shots

Op de persconferentie van vrijdag werd Alfred Schreuder gevraagd naar de situatie rondom Mohamed Ihattaren. Veel kon hij daar echter niet over melden. "Daar kan ik inhoudelijk niet zo veel over zeggen. Er lopen gesprekken, daar moet ik het bij laten", aldus Schreuder, opgetekend door Voetbal International. "Ik weet niet goed wat er aan de hand is. Natuurlijk weten we wat er gebeurd is. Ik ben enthousiast over de speler Ihattaren, maar we zitten nu in een ander traject. Dat is afwachten."

Zelf heeft Schreuder ook met de middenvelder gesproken. "Begin van de week nog, ik heb goed contact met hem", zo gaf hij aan.

Meer op VI.nl




Tags

schreuder ihattaren alfred

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Heel jammer van de voetballer Ihattaren, maar verwacht er niets meer van. En na Promes moet Ajax ook niets meer met hem te maken willen hebben. Enkeltje retour is het beste.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Op grond van? Dat hij zijn auto heeft uitgeleend en iemand in de gevangenis heeft bezocht? Strafbare feiten?
+1/-3

 
1 jaar geleden
Beetje naïef ben je wel volgens mij. Je auto van de zaak(sponsor) uitlenen aan duistere figuren. Marengo proces moet je ver weg van blijven. Ik denk dat je afscheid moet nemen van hem. Teveel incidenten en te weinig leveren. Hoeveel kansen moet iemand krijgen? Nee, dit gaat hem niet meer worden vrees ik.
+5/-0

 
1 jaar geleden
We hebben het hier niet over de lokale kruimeldief - dit gaat over één van de gewelddadige groepen in Nederland die er niet voor schuwen om mensen om te brengen in hun voordeel. Dan hoef je geen Einstein te zijn om door te hebben dat het niet slim is om je daar mee in te mengen, ongeacht je afkomst en jeugdige vrienden. Of moet hij eerst zelf iemand door zijn kop schieten?

En dit is inderdaad afgaand op wat er in de media gesuggereerd wordt, aangezien dat het enige is wat wij als supporters te horen krijgen omdat Ajax weer heerlijk blundert met de communicatie.
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Wat is Ajax op het gebied van de externe communicatie toch een onhandige, amateuristische organisatie. Eerst zelf geruchten aanwakkeren door te zeggen dat hij niet fit is, daarna is het: ik weet het niet, ik heb geen contact' en nu, weken later, is het: ik weet niet goed wat er aan de hand is.'
Hou het dan op: 'er spelen zaken in de privésfeer waar we helaas niets over kunnen zeggen'. Dit is hopeloos gestuntel, niet voor de eerste keer, zie de communicatie over Nouri, Promes, Overmars...
+7/-0

1 jaar geleden
Het meest verstandig? Op je zwijgrecht beroepen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Geruchten aanwakkeren is iets anders dan zwijgrecht.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Dus kan Schreuder zich beter op zijn zwijgrecht beroepen, dan wakkert hij ook niets aan... Sommige reacties moeten hier wel eens met een korreltje zout worden genomen. Voordat je het weet gaat het over het aankoopbeleid...
+2/-0

 
1 jaar geleden
open/sluit de onderstaande quote:

Dus kan Schreuder zich beter op zijn zwijgrecht beroepen, dan wakkert hij ook niets aan... 



Ah, als je het zo bedoeld. Zeker.
+2/-1

1 jaar geleden
Deze jongen traint nu individueel? Maar niet bij Ajax?
Dit is klaar lijkt mij. Als hij niet meer bij Ajax traint dan gaat Ajax hier geen energie meer insteken. Lekker terugsturen naar Italie. Is misschien ook wel het beste voor deze jongen, met de juiste mensen om hem heen. Weg uit zijn huidige milieu.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Volgens mij mist hij intelligentie. Goede voetballer maar makkelijk beïnvloedbaar.
+3/-1

1 jaar geleden
Doei Mo, je hebt al meer kansen gehad dan een ander zal krijgen.
Kleeft gewoon negativiteit aan die jongen.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Inderdaad, mist een bepaald gogme wat goed en slecht voor hem is.
+2/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos