Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Jorge Sanchez tekent voor vier jaar bij Ajax

10 augustus 2022 21:32 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Jorge Sanchez tekent voor vier jaar bij Ajax</b>; image source: Pro Shots

Ajax heeft via de officiële kanalen de komst van Jorge Sanchez bevestigd. De international van Mexico heeft in de Johan Cruijff ArenA een contract voor vier seizoenen getekend. De 24-jarige rechtsback is overgenomen van Club América uit zijn thuisland en zal de concurrentie aan gaan met Devyne Rensch. Naar verluidt betaalt Ajax een transfersom van 5 miljoen euro.

Meer op Ajax.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

jorge sanchez arena mexico rensch thuisland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Welkom Jorge. Laten we hopen dat onze scouts het goed gezien hebben net als bij Conciescao. En ik zou het fijn vinden als Rensch zich goed gaat doorontwikkeling in het verdedigen.
+4/-2

1 jaar geleden
Misschien ben ik wel heel zuur hoor, maar zijn we niet een beetje een koop club aan het worden deze zomer? Of is de huidige generatie die aanklopt gewoon niet zo goed? Moet je daar dan niet juist investeren ipv allemaal gokjes te kopen voor 5-10 miljoen?
+2/-1

 
1 jaar geleden
Ik vind het toch wel redelijk hoe ze met de situatie om zijn gegaan. Ze dachten eerst om Rensch als rechtsback te laten beginnen, om de jeugd de kans te geven, maar blijkt het dat hij er simpelweg nog niet klaar voor is. Ze zullen Rensch heus de kansen geven, en als hij goed genoeg is, staat hij in de basis. Zodra Timber goed genoeg was, kwam hij ook gewoon in de basis in plaats van Fortuna-aankoop Schuurs.
+1/-0

1 jaar geleden
Als hij maar doet waar hij voor gehaald is en niet constant voorin te vinden is want dan gaat ie ook achter de feiten aanlopen bij een tegen aanval ook al ben je een strijder.
+3/-2

 
1 jaar geleden
Het schijnt in de eerste plaats een verdediger te zijn die het aanvallen bij Ajax zal moeten ontwikkelen, dus daar ben ik niet zo bang voor. Ik ben eerder bang dat de samenwerking met Anthony in eerste instantie niet goed genoeg zal zijn. Daar heeft Rensch wel een voordeel denk ik.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dat zou kunnen. Ik heb een hele wedstrijd van Sanchez gezien en daar vond ik hem aanvallend minder handig dan Mazraoui. Het was ook niet de minste tegenstander, oefenwedstrijd tegen Real Madrid. Mogelijk heeft Mazraoui het voordeel mee dat hij voorheen aanvallende middenvelder was. Van Sanchez weet ik het niet.
+1/-0

1 jaar geleden
Hij ziet er sterk uit. Oogt ook fanatiek.
Ik hoop dat hij het "beest" is dat we achterin missen.
Als de verdediging sterk wordt, kan het nog goed komen dit seizoen.
+3/-0

1 jaar geleden
Maar nog steeds geen doelman. Ze gaan dus met 2 oude doelmannen door. Onbegrijpelijk. Had dan flekken in Duitsland opgehaald.
+4/-1

1 jaar geleden
inderdaad veel geld uitgeven .Maar een goede keeper o,o €
+3/-1

1 jaar geleden
GELEKT: Strijdplan FC Groningen....aanvallen laten lopen over de flank waar mevrouw Wijndal staat....als je die niet kunt vinden geeft niets....staat waarschijnlijk toch bij ons strafschopgebied.....

Daarna rustig je tijd nemen om een voorzet te geven....neem je tijd en kies zorgvuldig degene die het meest vrij staat omdat "nons Per" waarschijnlijk de rond de penaltystip Timber in de weg loopt...

Schiet dan rustig op de goal en onthoudt....hoeft niet ver in de hoek maar gewoon links of rechts van ongeacht welke keeper. Alleen bij die oude man met dat knotje moet je wellicht net iets verder van het midden mikken.

Mijn god....wat mis ik Tagliafico en Martinez en wat had je van 30.000.000 een goede keeper kunnen kopen.
+2/-2

 
1 jaar geleden
Weet maar een betere te vinden dan Pasveer.
Bij mijn weten werd die vorig seizoen voor zijn blessure vrijwel niet gepasseerd en welke competitie dan ook.
+5/-1

 
1 jaar geleden
Benitez van PSV. Was gratis ook nog.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Vraag is of hij beter is? Natuurlijk laat zich dat onmogelijk vergelijken. Een doelman bij een Ajax in goede doen en met goede + scherpe verdedigers, heeft in de meeste wedstrijden slechts een paar keer echt wat te doen en dan moet hij er staan. PSV speelt op de counter, waardoor een keeper het drukker heeft en misschien al snel beter lijkt.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Inderdaad. Door de Onana soap was Pasveer de aangewezen man om het doel van Ajax te verdedigen en deed het boven mijn verwachting goed.
+1/-0

Beetje apart dat hierboven zoveel over een nieuwe doelman wordt gesproken. Volgens mij heeft Pasveer weinig tot niets verkeerd gedaan sinds hij bij Ajax zit. Dus waarop is dat sentiment gebaseerd?!?

Overigens snap ik de opmerkingen wel als je naar de toekomst kijkt, maar om nu iemand als Flekken te halen staat gelijk aan het afdanken van Pasveer en Stekelenburg. Kijk dan of je Mattijs Branderhorst (28) van NEC kan overnemen en in een jaar klaar kan stomen voor Ajax 1.
+3/-0

1 jaar geleden
Moeten nu toch niet nog meer spelers vertrekken. We hebben het gezien tegen Fortuna.
Ten Hag wil nog steeds perse Anthony hebben. Begint een steeds triester figuur te worden. Allemaal spelers bij je oude club vandaan halen. Waarom is die eigenlijk naar Manchester gegaan?

https://www.google.com/amp/s/m.fcupdate.nl/ampartikel/%3fid=405719link
+1/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
open/sluit de onderstaande quote:

Waarom is die eigenlijk naar Manchester gegaan?



Sneller kan hij het niet verdienen: met of al voor de Kerst 'weer thuis' en miljoenen aan een vergoedingssom.
Ik begrijp ook wel waarom hij types als Arnautović wil aantrekken. Zij versnellen dat proces alleen maar.
+3/-1

 
Even kijken hoor: "allemaal spelers bij je oude club vandaan halen". Tot nu toe is dat er precies 1 (1!) geweest (Martinez), die ons de hoofdprijs (57M) heeft opgeleverd, waardoor we een flink aantal nieuwe spelers uit de (voorheen) buitencategorie hebben kunnen aantrekken.

En ik weet niet wat jij voor werk doet, maar ik werk ook graag samen met mensen die ik goed ken en waar ik op vertrouwen kan. De voetbalwereld werkt niet anders. En zolang je dat met open vizier doet (lees: overleg met o.a. Van der Sar) om daar voor alle partijen (inclusief de ambitie van Martinez zelf) een win-win-win uit te krijgen, zie ik daar helemaal geen issue in. Tenzij je je sentiment de overhand laat nemen...
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal