Transparent
Inloggen
Sluiten

Remko Pasveer: 'Als je wil blijven staan, moet je prestaties leveren'

6 augustus 2022 23:39

Remko Pasveer gaf in gesprek met ESPN aan dat hij zowel blij als opgelucht was na de wedstrijd tegen Fortuna. "Opgelucht na die eerste helft, terwijl je van die tweede helft wat blijer wordt", aldus Pasveer. "In de eerste helft hebben we het niet goed gedaan. We waren te traag en wisselden te weinig van kant. Dat hebben we in de tweede helft wel goed gedaan."

De doelman kreeg de vraag wat hij vond van de vrije trap van Burak Yilmaz. "Je weet dat het een van zijn kwaliteiten is. Ik heb het nog niet terug gezien, maar hij schiet hem goed binnen. Wel baal ik natuurlijk dat hij er in gaat", zo gaf hij aan. "Ik weet niet of ik zelf iets beter kan kunnen doen. Je weet gewoon dat dit zijn kwaliteit is. Dan moet je zorgen dat we daar geen overtreding weggeven."

Pasveer was het niet eens met de opmerking dat hij weer de eerste doelman van Ajax is. "Er is tegen mij alleen gezegd dat ik vandaag speel. Meer is er niet gezegd", zei hij daarover. "We doen alle drie ons best en willen graag spelen. Vandaag mocht ik spelen en daar ben ik blij mee. Uiteindelijk moet je blijven presteren. Als je wil blijven staan, moet je prestaties leveren. Dat is nu aan mij."




Discussieer mee op de forums


Tags

pasveer remko opgelucht burak espn fortuna wisselden yilmaz

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn bertjek boomen brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior forbs gaaei godts hato henderson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa steijn sutalo zucht