Transparent
Inloggen
Sluiten

Davy Klaassen: 'Ik raak hem met mijn nop'

6 augustus 2022 23:33

In gesprek met ESPN gaf Davy Klaassen aan dat hij het eerste doelpunt van Ajax maakte. "Ik raak hem met mijn nop, maar ik denk wel dat het inderdaad niet goed te zien was", aldus Klaassen. "Ik voelde echt dat ik hem met mijn noppen raakte. Anders zat hij er ook wel in, maar deze is gewoon van mij."

Klaassen was enkele minuten daarvoor als wissel binnen de lijnen gekomen. "Je hebt wel eens van die wedstrijden waarbij het in de eerste helft niet lukt. De trainer wil dan met een dubbele wissel wat bewerkstelligen en dat is vandaag gelukt", zo gaf hij aan. "Ik moest gewoon in mijn rol gaan spelen. Gelukkig maken wij snel de 1-1 en 1-2, dan is het stuk lekkerder spelen."

Gevraagd werd wat hij er van vond dat hij vanaf de bank moest beginnen. "Daar ben ik natuurlijk niet blij mee, maar het enige wat je kan doen is het laten zien", zei hij daarover. "Ik vond dat ik wel goed inviel. We zijn blij met de drie punten, maar het moet zeker beter."




Tags

nop espn inviel lekkerder noppen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord frankrijk gaaei godts hato henderson hijbij hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa zucht