Transparent
Inloggen
Sluiten

'Antwerp informeerde naar komst van Daley Blind'

5 augustus 2022 09:40 - David Van den Broeck
Foto: Pro Shots

"Antwerp informeerde naar komst van Daley Blind"; image source: Pro Shots

Volgens de Belgische journalist David Van den Broeck heeft Antwerp geprobeerd om Daley Blind te halen. Marc Overmars sprak al met het management van de Ajacied. Een transfer zou pas mogelijk kunnen worden indien hij zijn basisplaats bij Ajax verliest en dat is momenteel nog niet het geval. Het aantrekken van Blind zou daarom voor de Belgische club een moeilijk verhaal worden.




Tags

blind antwerp informeerde broeck overmars

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Dit zou wel eens een logische optelsom kunnen worden. Als Blind inderdaad dit seizoen zijn basisplaats gaat verliezen (en die kans is zeer aanwezig), dan zie ik hem einde contract (zomer 2023) de overstap naar Antwerp wel maken.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik verwacht niet dat Antwerp, of een andere buitenlandse club, Blind over een jaar nog wil hebben. Zeker niet als hij bij Ajax wordt afgeserveerd.
+1/-0

1 jaar geleden
He Marc, Vanbastisch hier....Per Schuurs, Lisandro Magallán, Kik Pierie, Sean Klaiber zijn deze week in de aanbieding...veel voor weinig dus ik zeg....SLA JE SLAG!!!
+9/-0

 
1 jaar geleden
Zij zijn tot 1 september in de aanbieding.
+3/-0

1 jaar geleden
dat zal heel goed zijn voor ajax als Blind weg gaat en ook voor de jeugd van ajax dan krijgen die misschien ook een kans. Anders lopen die ook weg bij ajax. want Blind en Tadic regelen alles bij ajax ook de opstellingen en dan beginnen ze met de opstelling dat zij als eerste erin staan en niet gewisseld mogen worden. beide snel oprotten zou heel goed voor de toekomst voor ajax zijn. zeker Blind als eerste
+1/-5

 
1 jaar geleden
Oprotten zie ik niet gebeuren. Daarvoor hebben Blind en Tadic te veel status en aanzien.
Al is Blind niet meer de snelste en is het maar de vraag of Tadic het rendement afgelopen seizoen nog kan leveren? Dan nog zijn dergelijke spelers voor Schreuder een verlengstuk in het veld en op de training. Hun ervaring en wat het met komende spelers doet moeten we niet onderschatten. Daarom denk ik dat ze niet gaan oprotten.

Ik zie wel gebeuren dat er voor Blind en Tadic een andere rol in het vooruitzicht ligt. Zo lang Bergwijn fit is zal hij linksbuiten staan. Tadic en Blind zijn multi inzetbaar. Zodra er een positie door blessures open ligt hetzij om tactische redenen, is het voor een trainer altijd handig om dergelijke ervaring in te passen.

Als ik Schreuder was zou ik met de jonge spelers meer rouleren omdat hij uiteindelijk na de toekomst moet kijken om een nieuw team op te bouwen. Daardoor zouden Blind en Tadic af en toe meer moeten banken. Daar komt het denk ik op neer. Ik geloof ook niet dat ze daar bijster veel moeite mee hebben omdat ze alles over hebben voor de club, het team etc..
+3/-0

1 jaar geleden
Wat mij betreft verliest Blind zijn basisplaats bij Ajax en ik hoop eigenlijk dat hij deze zomer nog naar Antwerpen gaat. Ik voorspel dat Ajax erg kwetsbaar zal zijn komende seizoen met Tadic en Blind als grote jongens, na het vertrek van Martínez, Mazraoui en Tagliafico is de verdediging van Ajax een zorgenkindje geworden en Daley is daar een groot onderdeel van.
+2/-4

 
1 jaar geleden
Nou Kiki, Blind is een van de sterkhouders, Schuurs Rensch , Klaiber en Gorter zijn meer onbetrouwbaar! Keeper dat moet een zekerheid worden! In Blind heb ik blindelings vertrouwen!
+3/-1

 
1 jaar geleden
Ik weet dat ik hard ben richting Daley. Klaiber was sowieso nooit goed genoeg voor Ajax geweest en had nooit gekocht moeten worden. Als je Rensch, Blind, Schuurs, Klaiber en Gorter allemaal gaat opstellen, dan ben ik het met jou eens dat Blind niet het grootste probleem is van het betreffende vijftal.

Martínez was eigenlijk de natuurlijke opvolger van Blind. Hij nam ook zijn plek over op linkscentraal. Blind mocht dan alsnog linksback spelen en daar zijn de meningen over bekend. We gaan een stap terug door verder te gaan mét Blind, zónder Martínez én zónder goed door te pakken.

Eigenlijk zou naast Timber een hele goede aankoop moeten komen te staan. Ik hoop dat Bassey dat kan gaan worden, maar ik weet niet wat ik van hem kan verwachten op die positie. Schuurs wordt een moeilijk verhaal, maar wat mij betreft mag hij alles en iedereen gaan verrassen om het alsnog waar te maken.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Schuurs kan Ajax niveau niet aan ! Ik ben Limburger, draag hem een warm hart maar dat gaat hij nooit waarmaken! Nergens! Hij blijft fouten maken! Altijd en structureel!
+2/-0

 
1 jaar geleden
Waarschijnlijk heb je daar ook gewoon gelijk in. Bassey lijkt op dit moment onze beste hoop wat betreft die positie. Ik hoop dat hij de 'real deal' voor ons gaat worden.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Perr is te lief, dat wat we hadden met Davidson Sanchez! Dat heeft niemand meer getoond!!
+2/-0

1 jaar geleden
Bkind Kan niet verdedigen en hij staat aldoor in de verdediging, hij laat altijd zijn man lopen en dan wordt dat dan verweten aan diegene die naast hem staat
+2/-4

 
1 jaar geleden
Eeeeh, waar begon Blind zaterdag?
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor transferbeleid vos wijndal