Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax gaat in gesprek met Mohamed Ihattaren over traject op maat'

3 augustus 2022 09:55 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Ajax gaat in gesprek met Mohamed Ihattaren over traject op maat"; image source: Pro Shots

Ajax gaat volgende week in gesprek met Mohamed Ihattaren om hem een traject op maat aan te bieden. Dat weet De Telegraaf aan te bieden. Het is daarbij ook een mogelijkheid dat hij mentale begeleiding zal gaan krijgen. Ihattaren zal voorlopig individueel trainen op Sportpark de Toekomst en zal pas eventueel weer aansluiten bij Ajax 1 als hij zijn fysieke achterstand heeft weggewerkt.




Tags

ihattaren begeleiding telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Het begint allemaal een beetje een trieste vertoning te worden. Het betreft hier een 20 jarige jongen en geen kleuter. Deze jongen man god op zijn blote knieën danken dat hij zoveel voetbaltalent heeft, en mag Overmars nog meer bedanken dat hij Ihattaren een kans heeft gegeven bij Ajax. Het gepamper omtrent deze jongen is niet normaal. We staan allemaal in onze handen te klappen als hij weer in vorm is, nou mag het?!! Is zijn inkomen en flink ook.
Iedereen ziet dat hij goed kan ballen maar ik heb er geen geloof in dat hij een volledig en waardig speler zal worden in het 1e van Ajax laat staan een heel seizoen goed kan presteren zonder randzaken en problemen.
PSV heeft er werkelijk alles aan gedaan om hem te helpen en te begeleiden, meneer verdween gewoon, zelfde bij Samdoria. Fc Utrecht bood hem de kans, was nagenoeg rond en ging naar ons. Kwam 20kg te zwaar binnen, heeft dat er goed afgetraind en nu dit weer.
Ik hoop echt dat ik er naast zit en dat hij aan deze problemen niks kan doen maar ik ben zeer sceptisch. Ik gun het hem en ons van harte maar ik moet het nog maar zien. Vraag mij ook af wat de andere spelers van zijn leeftijd hier van vinden binnen Ajax. Kennelijk heeft Ihattaren privileges, daar waar Ajax altijd erg gedisciplineerd omgaat met jeugd en de hiërarchie.
+10/-5

 
1 jaar geleden
Helemaal gelijk, snap dan ook niet helemaal waar die minnetjes vandaan komen, je typt precies hoe het zit. Ik laat me verrassen.
+4/-2

 
1 jaar geleden
Ik ben het niet altijd met je eens maar in dit geval wel.
Als een speler conditionele/fysieke achterstand heeft opgelopen dan is dat toch een kwestie van weer "optrainen".

Laten we voorop stellen dat de hele kwestie voor Ihattaren het moeilijkst is maar dit lijkt nu UWV-achtige vormen aan te nemen.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Nou, ik hoef het niet meer te zien. Hij zal best weer goed zijn voor een tijdje, maar als je eenmaal een zwakke mentaliteit hebt, dan waait dat niet even over. Je ziet weer aan zo'n fotootje wat hij dan weer de wereld instuurt dat die jongen gewoon niet goed is. We hebben zelfs mochten H&H de juiste beslissing voor Ajax nemen en Antony bij ManU wegzetten, nog Bergwijn, Conceicao en Berghuis die op die positie goed uit de voeten kunnen. Stuur em lekker terug naar Italie zou ik zeggen.
+2/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Bergwijn geeft zelf aan dat hij op rechts veel minder goed functioneert dan op links (en hij is rechtsbenig) en Berghuis was vorig seizoen niet best wanneer hij Antony moest vervangen. Dan heb je alleen Conceicao die pas net in Nederland is en evt van Axel Dongen. Lijkt mij te weinig.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dat is dan wel een probleem want Tadic op een paar CL wedstrijden menig jaar geleden heeft nooit echt als spits gefunctioneerd. Ja dat seizoen erop, toen dacht te Hag ook, we hebben geen spits nodig, we zetten Tadic daar neer. Het hele team werd er slechter van, Tadic presteerde niet meer als het seizoen ervoor toen hij topscorer en beste speler was, en Haller werd in de winter voor een record aangetrokken. Het lijkt me dan ook echt een probleem als Bergwijn daadwerkelijk alleen op links kan waar aanvoerde en nog steeds MVP Tadic ook moet staan. Moet Schreuder dan echt dezelfde fout maken? Vind het hele aankoop beleid en de balans in de selectie erg slecht. Een directie met aan de sportieve kant de slecht communicerende Sar, nieuweling Huntelaar en nobody Hamstra is echt slecht voor een beursgenoteerde club als Ajax. Daarbuiten word de hele JC lijn, waar MO al mee begonnen was, wederom totaal niet gevolgd en zijn alle investering in de Toekomst, in de jeugd, totaal zinloos.
+4/-2

1 jaar geleden
Ajax probeert hem in ieder geval zoveel mogelijk te helpen, nu is het aan hem om er mee om te gaan.
+4/-0

1 jaar geleden
Ik vind het prima dat hij een traject op maat krijgt. Als dat nodig om hem fit te houden en aan het spelen te krijgen dan is dat blijkbaar nodig voor hem. Als hij over een jaar of 2 a 3 een mooie transfer maakt, dan heeft Ajax dat goed gedaan. Het kan natuurlijk, net zoals met elke speler, ook de andere kant op gaan. En je kan heel z'n verleden erbij gaan halen, maar bij Ajax heeft hij nog gekke dingen gedaan wat mij betreft. Uiteraard merkwaardig dat hij er 2 weken niet is en waar rook is is vuur, maar we weten we de reden van zijn afwezigheid niet, dus dat blijft dan speculeren.
+3/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Volgens mij zit hij op een persoonlijk traject sinds hij hier kwam. Waarschijnlijk heeft hij al persoonlijke trajecten gehad bij zijn vorige clubs. Het klinkt allemaal leuk maar als het gaat om daadwerkelijke klinische mentale issues, en daar heeft het alle schijn van, dan los je dat niet op. Een combinatie van medicijnen en therapie kan je helpen er mee te leven, maar of dat te combineren valt met het leven als profvoetballer heb ik mijn twijfels over. Veel mensen willen geloven in een magisch omslagpunt maar dat bestaat helaas niet. Hij kan best een tijdje pieken maar zal daarna naar alle waarschijnlijkheid ook weer dalen.
+2/-2

1 jaar geleden
Ach, ik probeer het niet alleen van de negatieve kant te bekijken en zie het zo: de voetbalwereld ziet dit ook. Als je als Ajax zijnde zo'n jongen weer aan de praat krijgt, en hij op termijn misschien zelfs internationaal succesvol wordt, dan is dat een enorme boost voor je (toch al goede) naam op het gebied van spelers ontwikkeling. Dan heb je bij het aantrekken van toptalenten misschien net dat streepje voor, dat je anders niet hebt.
+4/-0

1 jaar geleden
Komt goed met hem. Volle focus op het voetbal vanaf nu.
+2/-0

1 jaar geleden
Lees net dat hij geen vast rugnummer heeft gekregen, veel zeggend over zijn positie.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ben vooral benieuwd of hij wel of niet voor de CL geregistreerd wordt, in combinatie met het lichten van de koopoptie.
+2/-0

 
1 jaar geleden
open/sluit de onderstaande quote:

(...) Lees net dat hij geen vast rugnummer heeft gekregen. (...)



Dat heeft ook consequenties voor de shirtverkoop. Zijn naam/nummer is zo niet te koop.
+1/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Hier doet Ajax goed aan. De club moet elke speler een mogelijkheid bieden om een persoonlijke coach (lees psycholoog) te krijgen. Sporters zijn ook mensen en soms is dat de enige ontbrekende schakel om echt succesvol te worden. Zo'n voetballer zal de club daardoor wellicht langer trouw blijven.
+3/-0

1 jaar geleden
Je moet hem als een mens zien,hij heeft Ajax als eeen voetbal hemel gezien en zo hard gewerkt dat het rouw proces tot stilstand kwam. Hij heeft nog even tijd nodig en dan gaan we genieten
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Deze jongen heeft een superstrenge vrouw nodig, die een pacifistische veganistische aerobics trainster is, hem elke dag stipt om 9:50 in bed heeft liggen, hem elke ochtend om 6:20 onder een ijskoude douche zet, en die hem elke ochtend een uitgekiend quinoa met wortelsap en tofu ontbijt toedient... en die hem daarna drie kwartier yoga laat doen voordat ze hem op de fiets naar de training zet...
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao gaal godts goedkopere hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk mislintat praag rensch rulli rvc sevic sosa sutalo tahirovic taylor twente vos wijs