Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mohamed Daramy op huurbasis naar Kopenhagen'

1 augustus 2022 19:19 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Mohamed Daramy op huurbasis naar Kopenhagen"; image source: Pro Shots

Mohamed Daramy speelt dit seizoen op huurbasis voor FC Kopenhagen. Dat weet De Telegraaf te melden. Een jaar geleden werd de aanvaller nog voor 13 miljoen euro overgenomen van de Deense club, maar in Amsterdam wist hij geen moment te overtuigen. Volgens het Deense BT wordt er geen optie tot koop bedongen bij de huurtransfer. Daramy wil zelf tijdelijk vertrekken bij Ajax omdat hij in november naar het WK wil gaan.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

daramy kopenhagen huurtransfer telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Beter want anders kan je hem afschrijven.
+2/-0

1 jaar geleden
Spelritme en vertrouwen opdoen, zodat hij volgend jaar de concurrentie kan aangaan met Conceicao. Is echt niet zo slecht als soms wordt voorgespiegeld. Zal geen topper worden, maar kan zeker een functionele speler zijn. Ben benieuwd of hij in de vertrouwde Kopenhaagse omgeving gaat opbloeien. We vergeten soms dat we het hebben over jong volwassenen die voor het eerst weg zijn van huis en haard. De één past zich daar wat sneller in aan dan de ander. En sommigen nooit... We gaan het zien...
+1/-0

 
1 jaar geleden
Conceição is een rechtsbuiten en Daramy een linksbuiten. Daramy zal in de toekomst mogelijk de concurrentie aangaan met Ünüvar en Van Axel Dongen. Hopelijk ontwikkelen ze zich allemaal goed. Ünüvar kan natuurlijk ook op 10, wat allicht zijn beste positie is. Ik denk dat Conceição de natuurlijke opvolger van Antony gaat worden.
+1/-0

1 jaar geleden
Zou ook een prima oplossing zijn voor Bande.
+1/-0

 
1 jaar geleden
En Maggalán, Klaiber, Pirie, Gorter en Rensch.
+5/-1

 
1 jaar geleden
Die eerste drie gewoon verkopen. Damagecontrol.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Gratis wegdoen. Rensch hoort overigens niet in dat rijtje thuis. Heeft bewezen potentie te hebben.
+1/-0

reactie verwijderd

1 jaar geleden
Iedereen doet lelijk over Rensch. Ik ben het daar niet mee eens. Iedere verdediger laat wel eens een steek vallen, maar geef hem vertrouwen. Had je zaterdag die inspeelpasses bekeken van diverse PSV’ers? Rensch moet verdedigend bijgeschaafd worden, leren concentreren, want hij kan fantastisch voetballen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Rensch moet zich gewoon op CV richten, nadat Schuurs is verkocht. Daar kan hij een hele goede worden. Is gewoon geen back, dat is geen schande.
+2/-0

 
1 jaar geleden
open/sluit de onderstaande quote:

(...) leren concentreren (...)



En dat moet in het eerste gebeuren?!
Doen ze dat niet meer bij JO-15 en JO-17?
+5/-1

1 jaar geleden
Denk dat we hem net als Magallan alleen tijdens de voorbereiding op een nieuw seizoen gaan zien.
+1/-0

1 jaar geleden
Bande en Magallan mag je voor een miljoen of minder laten gaan. Pirie, daar kun je misschien nog wat geld voor krijgen, die deed het toch redelijk naast een sterke mandekker achterin bij Heerenveen.

Maar het is inderdaad wel tijd om de selectie op te ruimen en in balans te brengen, waarbij de mogelijkheid moet blijven voor jongens als Unuvar, Hansen en Fitz Jim om ook minuten te gaan maken.
+1/-0

1 jaar geleden
onthoud wat ik zeg.we spreken over half jaar hier weer over. Blind en Tadic maken de dienst uit in de kleed kamer enzv. hoe slecht ze ook zijn worden nooit gewisseld. waarom is onze links back weggegaan Nico omdat hij weinig opgesteld werd daar moest blind staan die niet kan koppen heel traag is en maar 5 centimeter van de grond afkomt met koppen. hij doet ook niets anders meer naar andere spelers wijzen. als we met die 2 zo door blijven gaan loopt heel de jeugd nog weg. zet Blind en Tadic gewoon op de bank en dan zien we verder. onthoud wat ik hier nu schrijf.en praten over half jaar hier weer verder over. denk dat ik gelijk heb.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Blind en Tadic kunnen nog steeds van grote waarde zijn voor dit Ajax . Echter worden ze op dit moment opgesteld om ze maar op te stellen. Er wordt gewoonweg plaats voor ze ingeruimd en dan op plaatsen waar toch echt iemand anders moet staan. Iemand opstellen omdat hij daar ook kan spelen moet je alleen uit noodzaak doen , als er echt niemand anders beschikbaar is. Ook deze trainer bezondigde zich er zaterdag aan. Blijkbaar zijn Blind en Tadic ook buiten de kleedkamer de baas
+2/-0

1 jaar geleden
Ik lees net dat Mo vandaag weer heeft meegetraind. Fantastisch goed nieuws. Hopelijk kunne we nu weer vooruit kijken en verder hoop ik dat Mo zich bescheiden blijft dragen naar de buitenwereld toe, want het is allemaal geen kattepis. Mo, laat je voeten spreken en snakken naar je genialiteit, acties en doelpunten.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa steijn sutalo zucht