Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax ontvangt bonus per gespeelde wedstrijd van Lisandro Martínez'

29 juli 2022 20:57 - Kick-off Podcast
Foto: Pro Shots

"Ajax ontvangt bonus per gespeelde wedstrijd van Lisandro Martínez"; image source: Pro Shots

In de Kick-off Podcast van De Telegraaf is clubwatcher Mike Verweij dieper in gegaan op de bonussen die zijn afgesproken bij de transfer van Lisandro Martínez. Ajax heeft ruim 57 miljoen euro ontvangen voor de international van Argentinië, maar via bonussen kan dat bedrag nog met 10 miljoen euro extra oplopen.

Per gespeelde wedstrijd zal Ajax een bedrag van € 66.667,- ontvangen, waarbij het niet uitmaakt of Martínez in de basis heeft gestaan of slechts voor één minuut in mocht vallen. Hierbij zit wel een maximum van 30 wedstrijden per seizoen, zodat Ajax per seizoen maximaal 2 miljoen euro zou kunnen krijgen. Alle officiële wedstrijden tellen bovendien mee. Of het nu om een duel in de Premier League, een van de Engelse bekertoernooien of een Europese wedstrijd is.




Tags

martinez bonus argentinie bekertoernooien kick podcast telegraaf uitmaakt verweij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Da's een prima haalbare bonus. Maar wat gebeurt er als Manchester Martinez over 2 jaar weer verkoopt? Kunnen we dan naar de resterende 6 miljoen fluiten?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dan zal een doorverkoop-percentage bedongen zijn.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Dat denk ik wel. Dus Martinez moet het goed doen in Manchester, maar niet té goed dat Real of Barca hem gaat inlijven :D
+1/-0

 
1 jaar geleden
Waarom niet? Als een doorverkoop-percentage nog eens miljoenen opleverd.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ajax zal zich wel goed ingedekt hebben voor zulke scenario's ;)
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ja natuurlijk. Met een doorverkoop-percentage.
+1/-0

1 jaar geleden
Best wel een eerlijke constructie voor beide partijen en niet naar prestaties van het team, maar echt van de speler zelf. Ik verwacht dat dit in de toekomst veel vaker gaat worden toegepast.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Zo eerlijk is het niet.

Als hij een conflict met de trainer krijgt, een rode kaart krijgt, geblesseerd raakt, heeft Ajax daar niets aan. En dat zijn ook nog eens zaken die buiten zijn schuld om kunnen gebeuren.
Dan kun je beter profiteren van teamsucces.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht