Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax staat open voor vertrek van meerdere reserve spelers'

27 juli 2022 08:35 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax staat open voor vertrek van meerdere reserve spelers"; image source: Pro Shots

Om ruimte te maken in het salarishuis staat Ajax open voor het vertrek van meerdere spelers. Dat weet De Telegraaf te melden. Sean Klaiber is door de technische staf van Ajax gewogen en te licht bevonden, dus mag vertrekken. Ook Lisandro Magallan mag vertrekken. Hij heeft nog een contract voor een jaar en lijkt dat vanwege zijn riante salaris uit te willen dienen. De Argentijn mag echter op huurbasis of zelfs transfervrij vertrekken uit Amsterdam.

Ook Mohamed Daramy mag vertrekken uit de Johan Cruijff ArenA, echter wel alleen op huurbasis. Club Brugge zou hem nu alsnog willen inlijven, terwijl er nog meer clubs belangstelling hebben getoond.

Edson Álvarez mag vooralsnog niet vertrekken van Alfred Schreuder en zal in ieder geval tot en met het WK bij Ajax blijven. Ook wil Ajax Perr Schuurs niet laten gaan. De speler wil zelf vertrekken uit Amsterdam, omdat hij niet nog een seizoen als reserve op de bank wil zitten. Ajax heeft in gesprekken met zijn management en de speler zelf laten weten dat hij alleen kan vertrekken als er voor zijn transfersom een minimaal gelijkwaardige vervanger aangetrokken kan worden. Naar verwachting zou de verdediger daarom 12 miljoen euro plus bonussen moeten kosten.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

alfred alvarez arena brugge daramy gewogen inlijven klaiber magallan riante salarishuis schreuder schuurs sean telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Logisch rijtje spelers dat mag vertrekken.
Alvarez zou ik zeker nog behouden, zorgt voor goede balans in het elftal.
Schuurs moet je als club een transfer gunnen, mag dan dus ook iets onder de vraagprijs zijn.
+2/-0

1 jaar geleden
Daramy zou ik het liefst verhuurt zien worden aan een Heereveen ofzo. Kunnen we hem allemaal volgen en kan hij wennen aan de eredivisie. Zelf denk ik dat hij te kort komt voor Ajax 1. Er is wel belachelijk veel geld voor betaald. Kunnen en moeten we nog niet afschrijven maar ik vrees er voor.
Klaiber hadden ze never nooit moeten halen ongekend dat dit wel gebeurd is. Magallan ook, veel t eveel geld en kan er geen zak van.
verder zou ik Regeer, Rasmussen verhuren aan een Eredivisie club om minuten te maken op het hoogste niveau. Ajax deed dat in het verleden veel meer dan nu, spelers verhuren aan Eredivie clubs.
Schuurs houden want we hebben simpelweg geen vervanger achter de hand. Lullig voor hem maar het is niet anders.
Labyad mag ook wel weg neem ik aan?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Labyad was einde contract, dus die is al weg.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik denk dat we Regeer nodig hebben als rechtsback annex middenvelder. Zeker gezien het gebrek aan rechtsbacks in de selectie.

Rasmussen zal waarschijnlijk minder makkelijk minuten gaan maken in Ajax 1 dan Regeer. Hoewel we slechts één spits hebben in Brobbey en schijnbaar twee valse in Tadic en Kudus.
+2/-1

1 jaar geleden
Zit veel logica in dit bericht maar dat is logisch. Hamstelaar en Schreuder bedankt.
+1/-0

1 jaar geleden
(...) Sean Klaiber is door de technische staf van Ajax gewogen en te licht bevonden (...)

Waarom heeft de technische staf hem niet gewogen toen hij nog bij Utrecht speelde?!

Wat heeft deze laksheid al gekost? €8 miljoen?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ten Hag en Overmars, tsjah...

Ten Hag heeft een FC Utrecht weegschaaltje. Ik geloof dat hij recentelijk er eentje van Ajax heeft gekocht.

Mangallán is waarschijnlijk een (nog) duurdere grap gebleken dan Klaiber. In beide gevallen had je het vantevoren al geweten, maar zij [Ten Hag en Overmars] dus niet.
+2/-0

1 jaar geleden
Voeg Rensch ook maar bij dat lijstje, die heeft zijn goede tijd gehad bij Ajax en begint nu storend te worden.
Eerst een goede rechtsback kopen.
+2/-0

1 jaar geleden
weinig goede spelers van ten hag utrecht
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal