Transparent
Inloggen
Sluiten

"Italiaanse interesse in Schuurs"

22 juli 2022 10:11 - Labaro Viola
Foto: Pro Shots

"Italiaanse interesse in Schuurs"; image source: Pro Shots

In Italië wordt gemeld dat Fiorentina interesse heeft in de diensten van Ajacied Perr Schuurs. De verdediger heeft een contract tot 2025, waardoor Ajax in staat zal zijn een aardige transfersom te verlangen. Schuurs speelt nu 4 seizoenen in Amsterdam en kwam tot 90 wedstrijden en 3 treffers.

Meer op Labaro Viola




Tags

schuurs fiorentina

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Mooi. En aan wat voor bedragen moeten we dan denken? Ik zit al gauw in de richting van de twintig miljoen
+3/-0

1 jaar geleden
Meteen wegdoen, desnoods een miljoentje meegeven
+1/-3

 
1 jaar geleden
Je hebt toch wel in de gaten dat we het dan met Malagan moeten doen als invaller als er spelers geschorst/geblesseerd zijn?

Deze jongen komt net te kort voor Ajax 1, maar is tot op heden wel de perfecte wisselspeler geweest. Nooit klagen, altijd 100% geven en heel dicht tegen het niveau van z'n voorganger aan. Vind nu nog maar een speler die achter Timber/Bassey op de bank wil zitten
+3/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Er zal toch wel gewoon een nieuwe Sanchez of Martinez voor redelijke prijs in Zuid-Amerika te vinden zijn die 3 klasse beter is als Schuurs?
Die willen echt wel een jaartje rustig beginnen op de bank hoor als ze naar Ajax kunnen.
We gaan toch niet bang zijn om Schuurs te verliezen? een beste jongen hoor maar hij is nu al een paar jaar gewogen en een paar te licht bevonden, door selecteren dus, helemaal nu er geld van te maken is.
We investeren toch zoveel in de scouting? en hoe zit het met de eigen jeugd?
Schuurs doet me een beetje denken aan Veltman, dat was ook zo fijn dat we die nog op de bank hadden, ook zo`n speler die tekort kwam voor de basis maar lekker op de bank, nou sinds die weg is heeft nooit iemand hem meer gemist.
Als je tekort komt voor de basis dan kom je ook tekort voor de bank, als je de topclub uit wil hangen moet dat de regel zijn!
+2/-0

 
1 jaar geleden
Zou het dan niet beter zijn om dat pareltje eerst te halen en als hij bevalt Schuurs te laten gaan ? Iedereen roept elkaar maar na en zou Schuur zelfs op de fiets weg willen brengen of zelfs geld bij willen betalen.
Maar ik vrees dat als Timber weg valt er heel veel blij zouden zijn met Schuurs. Tuurlijk kun je nog iemand anders proberen te halen, maar wie zegt dat die speler direct inzetbaar is en levert ?
+3/-0

1 jaar geleden
Vraagprijs 15 miljoen eur lijkt me wel wat. En dan uitkomen op 12 a 13 miljoen eur.
+3/-0

 
1 jaar geleden
In 9 termijnen, via 19 bonussen, zonder bankgarantie. Op z'n Italiaans.
+1/-0

1 jaar geleden
Schuurs heeft ook gelijk dat die wil spelen.
Verhuren voor een jaar aan itakiaanse club lijkt mij beter. Wat hardheid er in.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Dat is een jongetje aan de linkerkant hoor. Foei!
+3/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
@s0lid: Haha, dat was dus ook mijn eerste reactie 😂
+2/-0

 
1 jaar geleden
Zijn eigen vriendin, niemand anders wil met hem op de foto.
+2/-6

 
tackle (geschorst)
1 jaar geleden
Daarom sta jij op elke foto alleen. Zelfs je vriendin wil niet samen op een foto met jou, als je er al eentje hebt.
+5/-2

 
1 jaar geleden
Dan is hij beter af dan ik, ik kan geen vriendin krijgen.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Geloof mij, jullie zijn beter af. Scheelt een hoop discussies. “Kijk je weer naar Ajax? Wanneer kunnen we eens samen wat doen op zondag? “
+4/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Diegene die dat roepen zijn vaak de grootste sloofjes. Pas maar op dat ze dit niet leest of je gaat weer zonder eten naar de bank :D
+2/-0

 
1 jaar geleden
Als je d'r nou gewoon 6 jaar lang elke 2 weken meesleept naar de Arena zoals ik (da's toch ook iets gaan doen op zondag?), dan is ze daarna allang blij dat jij voortaan thuis op de bank kijkt en zij 'iets leukers' voor zichzelf kan gaan doen 😏
+3/-0

1 jaar geleden
Schuurs is een goede libero. Alleen die positie bestaat niet meer. In de dekking is hij gewoon te kwetsbaar.

In Italië spelen ze echter met meer verdedigers, de afstanden zijn kleiner. Denk dat hij daar best kan excelleren....

Hij ligt best goed in de markt dus een miljoen of 12 zit er zeker in.

Het is ook een prima gozer en prof.
+12/-0

 
1 jaar geleden
Eens. Als je daarnaast nog een doorverkoop percentage kunt bedingen van 10-15% (voor het geval zich een Botman scenario voordoet), dan heb je in principe een prima deal. Vind het overigens wel jammer, je gunt het die jongen om te slagen bij Ajax. Maar hij komt op een aantal essentiële punten gewoon tekort en laat ook niet voldoende progressie zien om er op te kunnen vertrouwen dat hij er op termijn wel gaat komen. Denk dat hij, net als Botman, veel beter uit de verf gaat komen bij een club waar hij met een stuk minder ruimte in de rug hoeft te spelen.
+4/-0

1 jaar geleden
Het zaken doen met Italiaanse clubs bevalt mij nooit zo goed. De betaling duurt vele jaren. Beter VK of Duitsland.
+3/-0

1 jaar geleden
Schreuder en Hamstra hebben allebei aangegeven dat er niemand meer weg gaat. Dan sta je wel wat voor gek als je Schuurs verkoopt.
+2/-0

1 jaar geleden
Er is nog tijd tot 31 augustus.
Ik zou nog maar eens rondkijken als ik Ajax was naar een vervanger van Schuurs.
Dat Schuurs geen echt talent is blijkt wel uit het feit dat hij niet beter is geworden en dat in 4 jaar tijd. Zijn motoriek is ver onder de maat laat staan zijn inzicht en overzicht. Over zijn voetbalkwaliteiten heb ik het dan nog helemaal niet gehad. Schuurs wil meer spelen. Dan moet hij een andere club zoeken. Gezien zijn leeftijd en de periode dat hij bij Ajax zit te begrijpen. Echter ook daar is zijn positie niet veranderd in rangorde. Teken aan de wand. Het grappige is dat hij nu aan de bel trekt. Gezien het tijdstip niet al te snugger.
+2/-0

1 jaar geleden
Perr Schuurs nooit wegdoen. Ik ben gecharmeerd van de kwaliteiten van Perr Schuurs. Een Ajax waardige verdediger met de nodige Champions League ervaring. Hij is bovendien de ideale opvolger voor als Jurrien Timber na het WK of volgend jaar mocht vertrekken.
+2/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao gaal godts goedkopere hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk mislintat praag rensch rulli rvc sevic sosa sutalo tahirovic taylor twente vos wijs