Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bronckhorst: 'Bassey is nog niet op zijn top'

21 juli 2022 08:47 - Telegraaf
Foto: Pro Shots

Van Bronckhorst: "Bassey is nog niet op zijn top"; image source: Pro Shots

De Telegraaf laat Rangers FC trainer Giovanni van Bronckhorst aan het woord over de nieuwste Ajax-aankoop Calvin Bassey. De Nederlandse trainer stond aan de basis van de doorbraak van de verdediger en vertelt wat hij in Bassey zag: "Dat was een moment in de allereerste wedstrijd, toen ik het elftal nog niet coachte maar vanaf de tribune bekeek. Calvin kwam erin en op een zeker moment gaf hij met alle power die hij heeft een geweldig signaal af aan de ploeg. Hij moest vanuit de defensie doordekken op het middenveld en dat deed hij met zoveel scherpte en kracht, dat de tegenstander ervan schrok".

Van Bronckhorst betreurt dat de Nigeriaans-Engelse speler vertrekt bij zijn club. "Hij is zo’n leuke en open jongen. Het mooiste aan hem vind ik dat hij elke dag open staat voor coaching. Ik had heel graag nog een jaar of meer zelfs met hem willen werken. Want hij is nog niet op zijn top en moet zich nog verder doorontwikkelen. Maar ik begrijp hem wel, want als je bij Ajax in de Champions League gaat spelen gaat die ontwikkeling er ook komen en zal hij over een paar seizoenen ook in beeld komen bij de top van de Premier League", aldus de oefenmeester.

Meer op Telegraaf
Discussieer mee op de forums


Tags

bassey bronckhorst allereerste betreurt coaching coachte oefenmeester power rangers scherpte telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 weken geleden
Klinkt positief en krijg al wat meer een beter beeld van hem. Naast Schreuder en staf zal Blind en Timber extra belangrijk voor hem zijn deze fase. Daar kan hij zich aan meten en optrekken. Succes er mee;-)
+6/-0

 
Ik snap nog steeds niet dat ze Bogarden eruit hebben gegooid.
Daar had zo'n jongen ook veel aan gehad denk ik.
+5/-0

 
5 weken geleden
Yes, jammer en helaas. Bogarde scheen in de trend van ongewenst gedrag ook niet meer te kunnen.
+5/-0

 
4 weken geleden
Schreuder heeft aangegeven dat hij alleen met mensen wil werken die van onbesproken gedrag zijn. Geen twijfel.
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ajaxlogo amateur antony bag benitez blind blogger daz delcampo fier googleusercontent hag jong kiki kit koen lidus logo martinez oranje passie patta salieman samenspel sar schat spelbos third wijndal ziel