Transparent
Inloggen
Sluiten

VI: Hamstra geeft signaal af: 'Ik ga ervan uit dat er niemand meer vertrekt'

VI: Hamstra geeft signaal af: "Ik ga ervan uit dat er niemand meer vertrekt"; image source: Pro Shots

Voetbal International brengt na het AD een lang interview met Ajax technisch manager Gerry Hamstra. Hierin wordt ingegaan op de recente (dure) aankopen en ook op de aanpak van Ajax deze zomer in het algemeen. Over de spelers in de selectie geeft hij aan ervan uit te gaan dat er niemand meer vertrekt. "Natuurlijk kan je nooit nooit zeggen, dat heb ik inmiddels ook wel geleerd. Maar we hebben het er ook met de spelers over, voeren gesprekken. Ook met spelers die mogelijk een vertrekwens hebben", aldus Hamstra.

Meer op VI: Hamstra geeft signaal af: 'Ik ga ervan uit dat er niemand meer vertrek




Tags

hamstra gerry vertrekwens

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Antony moeten we echt behouden. Levensgevaarlijke aanval heb je dan.
Mocht Antony op het WK er 3 of 4 instruikelen heb je meer dan goud un handen.
We staan nog miljoen in de plus nu dus we hoeven niks te verkopen!
+3/-2

 
1 jaar geleden
Maar dan moet je wel zorgen dat je (naast Conceicao) opties hebt ter vervanging en in de winter snel kunt schakelen. Als Antony namelijk een goed WK speelt, dan is hij sowieso onhoudbaar en dan moet je mijns inziens ook gewoon uitcashen op het hoogtepunt, zoals Solid hieronder al zegt.
+2/-0

1 jaar geleden
In een ideale wereld behoud je hem en is hij volgend seizoen meer waard. Maar what if? Kijk, Ajax heeft deze zomer ontzettend veel geld uitgegeven en zal nog wel meer uitgeven, dus moet je nee zeggen als een club 75-80 miljoen overheeft voor Antony?

Ik zou het onverstandig vinden hem ten koste van alles te behouden. Bij zulke hoge bedragen moet je hem laten gaan, want de club moet uiteindelijk wel gezond blijven. We zitten niet in de PL of een andere topcompetitie waar je vele miljoenen vangt aan tv-gelden, dus moeten we het vooral hebben van zulke transfers.
+6/-1

 
1 jaar geleden
Ja helemaal mee eens er is ook nog iets anders als een speler er opstaat om ergens heen te gaan kijk Lewandowski dan kun je hem niet houden
+3/-0

1 jaar geleden
Zeg nooit nooit in de voetbalwereld.
Als er 70m bod komt voor Anthony, echt wel dat Ajax hem dan laat gaan.
En terecht hoor, als je Anthony houdt en hij krijgt een rotschop op het WK, dan heb je niets.
+3/-1

1 jaar geleden
Krijgt Ajax nog een percentage m.b.t de verkoop van de Ligt van Juve naar Bayern München, kan niks vinden.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Solidariteitsvergoeding (of opleidingsvergoeding, ik weet niet welke van ze het precies is) ligt volgens mij voor De Ligt rond de 3.5% las ik ergens, maar kan het ook niet meer vinden. Zat tot zijn 20ste bij Ajax.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Nee nergens te vinden he.
Lateb we hopen dat we dat geld aan Nico kunnen geven voor nog 2 jaar :)
+3/-0

1 jaar geleden
Hoop dat het waar is dat vanaf nu niemand meer weg gaat komend seizoen als klaiberd mag weg
+1/-0

1 jaar geleden
Mooi en aardig.
Echter er zijn ook posities in het elftal die weer afbreuk doen aan het scala van keuzes op het middenvelders en aanvallers.
De verdediging.
De rechtsbackplek is een zorgenkindje kwa mogelijkheden en kwalitatief gezien, het centrum met een Schuurs als reserve is niet CL of zelfs EL proof. De schreeuw om behoud van Nico voor de linksbackplek is een teken aan de wand.
Dus verkopen die twijfelgevallen, zoals eerder gememoreerd. Voor Schuurs schijnt er bijvoorbeeld aardig wat belangstelling te zijn. Klaiber is labyad niveau oftewel FC Utrecht niveau. Die club vloog er jaren geleden tegen een Luxemburgse club uit in de eerste ronde van de EL.
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Nou, ik ga er toch van uit dat op z'n minst Tagliafico weggaat, gezien Wijndal als zijn vervanger is gehaald, en Bassey en Blind er ook nog zijn voor die positie (terwijl we nog maar 1 spits hebben, die zelf zegt liever op linksbuiten te spelen, en er voor rechtsback nu maar Rensch, Regeer en Klaiber over blijven).

Met de komst van Bassey is het ook de vraag of de intentie is om Blind naar het middenveld te schuiven (voor een middenveld met punt naar voren van Klaassen-Berghuis-Blind). Dan zou Alvarez vertrekken, neem ik aan.
+1/-0

1 jaar geleden
1 dag later: Tagliafico vertrekt. :-D
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Op dit moment vrees ik nog voor een vertrek van Timber. De cruciale transferweken moeten nog komen. Antony zie ik ook wel gaan, maar daar is al op geanticipeerd.
+1/-0

 
Timber blijft wel, daar ben ik helemaal niet bang voor.
Dat is echt zo`n stabiele en verstandige jongen die precies weet waar hij mee bezig is.
Die weet ook dat hij beter als gearriveerde speler van 23 kan vertrekken naar de Europese top dan nu na 1 goed seizoen als 21 jarige.
Hij staat niet voor niks op het punt om zijn contract te verlengen.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Dacht het ook. Timber had al aangegeven te blijven. Verstandige keuze!

Antony zou ik niet wegdoen dit seizoen. Vind het risico vrij groot want er zijn al een flink aantal mutaties gedaan van vaste waarden. Of Ajax er goed op geanticipeerd heeft? Kan ik maar op 1 speler komen waarvan we zeker weten dat hij op rechts er kan staan, terwijl hij al aangaf beter op links te presteren, Bergwijn.

Ihattaren als vervanger blijft zo lang als het duurt een vraagteken terwijl we van Conceicao nog niet weten of hij met een vertrek van Antony al in staat is het gevraagde rendement te leveren.

Vaak hebben nieuwkomers even de tijd nodig om hun draai te vinden. Voor Conceicao zou het in dat geval een volgende reden zijn dat Antony dit jaar nog blijft. Beiden spreken Portugees. Conceicao kan zich aan Antony optrekken.

Dan hebben voor op rechts Rasmussen nog maar gaat volgens mij ook komend seizoen niet doorbreken. Dat word een project voor mensen met meer geduld.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal