Transparent
Inloggen
Sluiten

'Kenneth Taylor verlengt contract tot 2027'

15 juli 2022 11:26 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Kenneth Taylor verlengt contract tot 2027"; image source: Pro Shots

Onder meer Voetbal International meldt dat Kenneth Taylor zijn contract bij Ajax gaat verlengen. De huidige verbintenis van de middenvelder zou over twee jaar aflopen, maar inmiddels is er een akkoord bereikt over een nieuw contract tot de zomer van 2027. Taylor heeft inmiddels al 22 officiële duels in Ajax 1 op zijn naam staat en speelde bovendien ook 60 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

taylor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Goed nieuws zo op de nuchtere maag.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Dat kan ik niet zeggen. Half 7 geworden vanochtend 😁 maar straks weer scherp voor de buis om 15:30!
+2/-0

 
1 jaar geleden
Idd goed nieuws op de nuchtere maag
+4/-0

1 jaar geleden
Eindelijk een keer goed nieuws van een speler die wél blijft en verlengd!
+3/-0

 
1 jaar geleden
Ünüvar heeft niet zolang geleden ook verlengd :)
+4/-0

1 jaar geleden
Ja lekker hoor! Ik vermoed dat we nog veel gaan genieten van deze speler;-)
+3/-0

1 jaar geleden
Jongen met potentie; nu nog die potentie omzetten in onmisbare sportieve prestaties op het veld..
+3/-0

 
1 jaar geleden
Wat dan weer samengaat met de kans krijgen. Goed dat er geen nieuwe spelers zijn gehaald voor het middenveld zodat er perspectief is voor dit soort spelers.
+2/-0

1 jaar geleden
Prima deal voor Ajax. En waarschijnlijk voor Kenneth zijn portemonnee ook .

Kenneth kan uitgroeien tot een sterkhouder, in mijn ogen is hij bijvoorbeeld veel vaster dan bijvoorbeeld Quinten Timber.
Komend seizoen zal bepalen of Kenneth een topspeler gaat worden.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Yep. En ik denk dat hij de strijd gaat winnen van Kudus omdat de handelingssnelheid van Taylor wat hoger ligt. Ik zag Taylor vaker 1 keer raken om de snelheid van een opgezette aanval er in te houden, direct door kaatste waardoor een medespeler kans tot scoren kreeg. Kudus had vaak wat meer tijd nodig met de bal aan zijn voet en dribbelen maar
+1/-0

1 jaar geleden
Goed zo ik vind het een slecht idee om zo vlug weg te gaan , nu zegt dit niets maar een stap in de juiste richting
+1/-0

1 jaar geleden
Kenneth, dankjewel. Hier wordt ik ontzettend blij van. Ik heb zeer hoge verwachtingen van jou.
+2/-0

1 jaar geleden
Wat is er aan de hand dat ze allemaal weg willen? Deze gast ook

Anass Salah-Eddine (20) bij #Ajax op de proef gesteld. Linksback sinds april in gesprek met club, maar voorstel en tegenvoorstel liggen ver uit elkaar. Huidige verbintenis loopt medio 2023 af. Club Brugge, #Feyenoord, Everton en FC Twente geïnteresseerd in Amsterdammer
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat jeugdspelers bij gebrek aan perspectief op speeltijd vertrekken is iets van alle tijden. Persoonlijk is een vertrek voor Salah-Eddine op dit moment het beste, want met de gehaalde Wijndal en dan ook nog Blind die op LB kan spelen, zie ik hem niet op korte termijn minuten pakken bij het eerste. Zo goed is hij helaas niet dat hij dat op korte termijn afdwingt.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Als ik hem was zou ik mijn contract verlengen met een jaar en aansturen op verhuur in Nederland. Met 20 jaar word het tijd dat hij minuten gaat maken. Zo lang hij nog niet op het hoogste niveau al te veel bewezen heeft zou ik zeker niet bij Everton tekenen. Lukt het daar niet ben je aan niks overgeleverd. Met Ajax heb je een grote naam achter je staan.

Voor de rest zal hij nog hard aan zichzelf moeten werken maar spreekt ieder voor zich. Als hij zo ver was dat Ajax niet om hem heen kon hadden ze mogelijk Wijndal niet gehaald.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Bij Twente of Brugge kan hij zich op een aardig niveau doorontwikkelen, dus begrijp vanuit zijn oogpunt een eventuele overstap wel. Ideaal voor Ajax zou natuurlijk contractverlenging en verhuur zijn of een verkoop met terugkoopoptie.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos