Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax en AZ eindelijk akkoord over transfer Owen Wijndal'

10 juli 2022 23:17 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax en AZ eindelijk akkoord over transfer Owen Wijndal"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat de transfer van Owen Wijndal naar Ajax definitief rond is. Het is de club samen met AZ gelukt om al het papierwerk in orde te maken, zodat de linksback voor 10 miljoen euro de overstap maakt naar de nummer één van Nederland. Wijndal zal bij Ajax een contract voor vijf seizoenen gaan tekenen.

Meer op Telegraaf.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

wijndal owen nederland papierwerk telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Nou ik hoop dat dat maar goed gaat met al dat wijn in Ajax
Het mankeert er nog maar net aan dat er nog bier komt ook
+3/-0

 
1 jaar geleden
Ik zie Bierhoff graag komen. Heeft echt een goede kop om in je directie te hebben.
+2/-0

1 jaar geleden
Owen welkom, voor mij ben jij de nieuwe maar jongere en snellere versie van Daley Blind, hopelijk ga en kun je dit waarmaken bij onze mooie prachtige club.
+2/-2

1 jaar geleden
Overschat ,een grote fout van Ajax, beter die 10 mil uit kunnen geven om Nico langer te houden!
+2/-0

1 jaar geleden
Ben een beetje sceptisch maar ik ga er vanuit dat hij bij ons nog wat stappen gaat maken. Nationaal is het natuurlijk geen enkel probleem dat je Wijndal op de linksachter hebt lopen. Is de beste speler van AZ dus in de Eredivisie geen probleem.
Wat ik hoop dat wel echt waar is, dat is de interesse van Ajax in Conceição. 19 jarige buitenspeler van Porto die een gelimiteerde som van 5 miljoen weg mag. Heeft al ruim 50 potjes in de benen bij Porto en is jeugdinternational.
Hopen dat dit lukt zeg!!
+2/-0

 
1 jaar geleden
Francisco Conceiçao las ik elders en heb hem nooit zien spelen. Mag hopen dat de scouting het goed gezien heeft. Een dergelijk beslissing uiteindelijk door meerdere partijen binnen Ajax wel overgewogen word;-)
+1/-0

1 jaar geleden
"al het papierwerk", hebben ze daar in de Arena maar een enkele jurist(e) voor contracten die part-time werkt of heeft Overmars iedereen weggejaagd ?
+1/-0

1 jaar geleden
Wijndal voor eredivisie genoeg niveau om het Ajax spelletje mee te kunnen spelen.
Op CL niveau moet ik het nog zien.
Hoop dat hij nog niet de top van zijn ontwikkeling heeft bereikt. Voetbaltechnisch zal het hoogstwaarschijnlijk wel goed komen. Echter internationaal zal pas blijken in hoeverre hij mentaal ook sterk genoeg is.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor transferbeleid vos wijndal