Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax bereikt persoonlijk akkoord met Brian Brobbey, RB Leipzig verhoogt de vraagprijs'

1 juli 2022 22:50 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax bereikt persoonlijk akkoord met Brian Brobbey, RB Leipzig verhoogt de vraagprijs"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat Brian Brobbey met Ajax een akkoord heeft bereikt over een contract voor vijf jaar. Het is echter maar de vraag of de spits daadwerkelijk weer onder contract komt te staan omdat er een groot verschil zit tussen de vraagprijs van RB Leipzig en wat Ajax maximaal wil betalen. Ajax zou niet verder willen gaan dan 15 miljoen euro, terwijl de Duitsers de vraagprijs zelfs verhoogd hebben naar 25 miljoen euro.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey leipzig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
En daarom moet je dus huren mét een optie tot koop. Trek hier de stekker ook maar uit. Dit wordt net als Bergwijn compleet onverantwoord. Probeer het eind augustus nog maar een keer, als Leipzig met een zwaar teleurgestelde Brobbey lijkt te blijven zitten.
+9/-0

1 jaar geleden
Niet doorzetten. Er loopt ergens wel een spits rond die in het systeem past. En als je toch Bergwijn van plan bent te halen, zet je hem maar in de spits, of Tadic. En hopelijk breekt er een ander door. En anders kijken of je Dolberg kan terughalen voor onder de 20 miljoen. Weet ik veel hoe en wat, maar allesbehalve 15-25 miljoen voor Brobbey.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Dolberg terug halen???! Zo n licht is dat ook weer niet! Te veel kansen gemold mij Ajax! Fijn weg laten!
+1/-0

1 jaar geleden
Ondanks dat Leipzig mag vragen wat ze willen, is het ergens ook niet helemaal correct. Foute keus van Brobbey en van Ajax wellicht geweest, maar aan een ontevreden Brobbey hebben ze natuurlijk ook niks. Hand overspelen op verkeerde manier wordt dit uiteindelijk als ze zich zo blijven opstellen. Ajax moet afspraken maken en in de winterstop nog maar eens kijken. Voor nu beter doorschakelen ipv op 1 paard wedden.
+2/-0

1 jaar geleden
Die duitsers zijn knettergek. Laat hem dan maar ontevreden zijn in Duitsland een half jaar dan kunnen we hem in de winterstop misschien overnemen voor 10 miljoen EUR. Fout van Brobbey en onderhandelingsfout van Leipzig. Alleen Leipzig is uiteindelijk toch de lachende derde. Niet te geloven.
+3/-0

1 jaar geleden
Ben zwaar voorstander om Brobbey te halen maar dit slaat nergens op.
Doorschakelen naar een andere spits en het in januari nog keer proberen als ze met een Brobbey zitten die zwaar ongelukkig is daar.
+5/-0

1 jaar geleden
Meteen doorschakelen. Over vier weken moet er een prijs gewonnen worden.
En we zijn aan het oefenen met teeners, opa's en miskopen ... :denk
+5/-0

1 jaar geleden
Laten gaan niet handelen met dat stelletje leugenaars , mooi verhaal vertellen aan Brobbey en dan het niet nakomen. Daar wil je toch niet mee praten .
+2/-0

1 jaar geleden
Er zijn grenzen.
Is Brobbey dit hele gedoe echt waard?
Er zal toch ook wel een schaduwlijst zijn?
Doorschakelen naar de volgende.
+2/-0

 
1 jaar geleden
open/sluit de onderstaande quote:

Is Brobbey dit hele gedoe echt waard?



Nee. Zeker niet.

Geen energie meer insteken. Er zijn betere spitsen.
+2/-0

1 jaar geleden
Rattenstreek van Leipzig om de prijs te verhogen. Dit enkel en alleen omdat Ajax geld heeft en dringend een spits nodig heeft, niet omdat om welke reden dan ook Brobbey dit bedrag heeft waargemaakt.
Voor geen enkele andere club zou Leipzig dit flikken omdat ze bij voorbaat al zouden weten dat niemand dit zou betalen. En dan hebben ze een gratis ontvangen speler met heimwee, een club met geld die dringend een spits nodig heeft en dan willen ze een Volkswagen voor de prijs van een Mercedes verkopen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
In Leipzig komen ze waarschijnlijk nooit meer bij van het lachen. Dat ze dit tot op de laatste cent willen uitbuiten is helemaal terecht.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Oké, dus als Leipzig 18 miljoen vraagt en Ajax biedt 15 miljoen dan is het terecht dat Leipzig antwoord dat hij nu 25 miljoen kost.
+2/-1

 
Het is toch logisch? Het is al lang bekend dat Ajax op zoek is naar een nieuwe spits en keer op keer wordt uitgesproken dat Brobbey de gedroomde kandidaat is. Nu staat Ajax op het punt om 35 miljoen te krijgen voor Haller en weet je dus dat Ajax nog veel harder een nieuwe spits nodig heeft.

Ik vind het logisch dat Leipzig de prijs nu omhoog gooit. Ik zou willen dat Ajax zich op dit punt ook veel harder op stelt bij verkopen.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Het is inderdaad bijna logisch dat dit soort rattenstreken normaal aan het worden zijn. Wat niet wegneemt dat het een rattenstreek blijft. Je woord is een woord.
+2/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Jammer voor Brobbey maar nu heel snel doorschakelen naar een andere spits en in de winterstop nog eens kijken. Laat dit een les zijn voor alle spelers die het allemaal zo goed weten met hun zaakwaarnemers...en vast op voorhand....Ryan Gravenberch terughalen over een paar maanden omdat hij zo ongelukkig is op de bank in München....niet aan beginnen....
+2/-0

 
1 jaar geleden
open/sluit de onderstaande quote:

Jammer voor Brobbey maar nu heel snel doorschakelen naar een andere spits en in de winterstop nog eens kijken. (...)



Niks 'in de winter nog eens kijken'!

Wel 'heel snel doorschakelen naar een andere spits'.
En een goede, waarmee je kampioen kunt worden, zodat je Brobbey kunt vergeten.
+2/-0

1 jaar geleden
Dit bewijst dat Ajax nooit nu al Haller had moeten laten gaan. Wie heeft er nog vertrouwen in H2? Van mij mag Overmars liever vandaag dan morgen terugkeren!
+3/-2

 
1 jaar geleden
Laten we de kleine swaffelaar nu niet ineens heilig verklaren.
De basis van deze situatie ligt bij hem, Brobbey is onder zijn bewind vertrokken en naast goede dingen heeft hij ook veel fout gedaan.
Denk jij dat Daramy het ooit gaat redden?
En zo is er een hele waslijst van miskopen.
Gun de nieuwe mensen even de tijd.
+2/-0

 
1 jaar geleden
open/sluit de onderstaande quote:

(...) En zo is er een hele waslijst van miskopen.
Gun de nieuwe mensen even de tijd.



Precies. Laten we niet uit het oog verliezen dat we 'naar de erfenis van Overmars & co.' kijken.
+2/-0

1 jaar geleden
Al heeft Leipzig het recht dergelijke bedragen te vragen. Ze kennen de situatie en als je dit flikt zijn het daar gewoon een stel klaplopers bij elkaar die
misbruik pogen te maken van een situatie die begon door een impulsieve keuze van Brobbey.

Ajax moet dit bedrag nooit neerleggen. Brobbey helaas de dupe. Hopelijk heeft Ajax hiermee zelf ook zijn les geleerd, speciaal spelers tweede elftal en begeleiding.
+2/-0

1 jaar geleden
Is er nou niemand op het idee gekomen om Brobbey zelf zijn contract af te kopen? Ajax moet zich terug trekken een andere makelaar is wenselijk.
+2/-1

1 jaar geleden
Afgelopen jaar was het goed om hem te huren, maar nu lekker terug naar Duitsland.
+1/-0

1 jaar geleden
Niet zo handig van Ajax. Hamstra en Huntelaar. Je weet dat al lang dat Leipzig hoog in de boom gaat zitten. Ajax had gerekend op hooguit 15 miljoen. Naíef om van te voren al te "weten" welke transfersom er betaald moet worden.
Nu staan ze onder druk dat ze hoogstwaarschijnlijk niet meer durven te weigeren om de gevraagde transfersom te betalen hoe hoog ook. Om gezichtsverlies te besparen. Het is lullig om het te moeten afblazen tegenover Brobbey, contract ligt klaar, maar dan blijkt dat je de transfersom tóch te hoog vindt.
+1/-0

1 jaar geleden
Tussentijds de vraagprijs verhogen is niet bepaald netjes van RB Leipzig. Maar die denken ook dat AJAX erg happig is, dus die betalen wel. Ik vind 15 miljoen een hoog bedrag voor een speler die zich nog steeds moet bewijzen. 25 Miljoen is helemaal van de gekke. Is Sontje Hansen zoveel slechter dan? Gewoon doorschakelen naar een andere spits dus. Laat Leipzig maar in hun sop gaar koken...
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht