Transparent
Inloggen
Sluiten

'Arsenal brengt opnieuw bod uit op Lisandro Martínez'

29 juni 2022 14:46 - The Sun
Foto: Pro Shots

"Arsenal brengt opnieuw bod uit op Lisandro Martínez"; image source: Pro Shots

Volgens The Sun heeft Arsenal inmiddels een derde bod uitgebracht op Lisandro Martínez. De hoogte van het bod zou is steeds hetzelfde, 34 miljoen pond, omgerekend ruim 39 miljoen euro. De club heeft echter extra bonussen toegevoegd aan de tranfersom. The Sun voegt er aan toe dat het onwaarschijnlijk is dat Ajax hiermee akkoord zal gaan omdat er de hoop is dat Manchester United voor een biedingsoorlog gaat zorgen en de prijs daardoor zal stijgen.

Meer op The Sun




Tags

arsenal martinez sun biedingsoorlog onwaarschijnlijk tranfersom

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ze hebben bij Arsenal het licht toch sneller gezien dan ik vorige week nog dacht. Is het in Londen noord inmiddels ook doorgedrongen dat de sportieve prestaties van Ajax van de afgelopen jaren, de club in een luxe positie heeft gebracht. Daar zit je dan in Engeland met je mooie televisiegeld en keek er na.
+5/-0

1 jaar geleden
Wat begrijpen ze niet aan 50 miljoen is 50 miljoen?
+4/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Rot op met dit soort lage bedragen. Martinez kan ook volgend jaar hetzelfde opbrengen, gezien de de lengte van zijn contract (medio 2025). Als Arsenal hem wil, 50 miljoen minimaal. Anders nog een jaartje houden,want zo raak je straks je complete verdediging kwijt. Om hem tevreden te houden zeg je toe mee te werken bij een bedrag vanaf ongeveer 40 miljoen.
+2/-0

1 jaar geleden
Dit verschil is zo klein dat we er wel van uit kunnen gaan met M-U als snoek op de achtergrond dat Martinez weg is. Met Haller, Gravenberch en zeer waarschijnlijk ook Antony voor een miljoen of 65/70 komt er met de kleinere bedragen meegerekend opeens een kleine 200 miljoen in de kassa.
Een echte vuurdoop dus meteen voor Huntelaar en Hamstra want alleen Bergwijn en Brobbey verzachten alleen de pijn voorin. Blind zal dan wel weer naar het centrum schuiven en de Wijndal deal zal snel rond zijn als Martinez weg is. De interesse voor Koopmeinders begrijp ik wel want die kan zowel als centrale verdediger en middenvelder uit de voeten.
Ben benieuwd met wie ze dan nog meer op de proppen komen want minstens nog twee spelers extra zal nodig zijn.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Tja...wat kan mij dit als fan schelen hoeveel een andere club wil betalen of dat genoeg is. Ik zie graag goede spelers als Martinez niet gaan...moet je maar weer hopen dat er een net zo goed terug komt en weer een aanpassing tijd uitrekken..Dat Ajax moet verkopen af en toe snap ik maar houdt nu eens voet bij stuk en laat lange contracten niet gaan..naar veel geld kunnen wij niet kijken..
+3/-0

1 jaar geleden
Sta nu niet graag in de schoenen van Schreuder, met de totale uitbening van de selectie! Zal de supporter en directie hem straks, bij uitblijven van resultaat, slachtofferen! Zal heeeel wat moeten gebeuren, wil er een balans zijn in de selectie! Goed genoeg voor de Ch.l….. nee!
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal