Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax wil vertrek van Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch intern gaan oplossen'

22 juni 2022 13:23 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax wil vertrek van Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch intern gaan oplossen"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat Ajax het vertrek van Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch het liefst intern wil gaan oplossen. Voor de rechtsbackpositie zullen Devyne Rensch en Youri Regeer in de voorbereiding hun kans gaan krijgen, terwijl ook Sean Klaiber weer aan zal sluiten. De club heeft wel externe opties in kaart, maar hoopt en verwacht dat vooral Rensch zijn kans gaat pakken.

Voor de plek van Gravenberch komen Kenneth Taylor en Mohammed Kudus in aanmerking. Het tweetal zal in de komende maanden de kans krijgen en zullen in een onderlinge concurrentiestrijd moeten gaan uitmaken wie een basisplaats zal bemachtigen.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

gravenberch mazraoui rensch klaiber kudus rechtsbackpositie regeer sean taylor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Het zou Ten Hag sieren als hij Klaiber naar United haalt voor eenzelfde bedrag dat Ajax voor hem heeft neergelegd. Of Overmars moet hem naar Antwerp halen. Wat een overbodige aankoop was dat.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Het is een overbodige miskoop.
+3/-0

1 jaar geleden
Prima keuze van Huntelaar, Schreuder & Co. Jammer dat Taylor en Kudus onder Ten Hag te weinig speelminuten kregen.
+4/-0

1 jaar geleden
Als je een weggevallen positie intern kan invullen is alleen maar goed
+3/-0

 
En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Ja, alleen jammer dat je pas aan het eind van het seizoen weet of de invulling voldoende was...
+1/-0

1 jaar geleden
Er loopt op de Toekomst talent genoeg.
+5/-0

1 jaar geleden
Klaiber afstand van doen.
Rensch en Vergeer voor de rechtsback plaats laten vechten is prima. Moet het centrum met Timber en Martinez wel in stand blijven voor dit seizoen. Kudus ben ik een fan van hoewel hij nauwelijks gespeeld heeft. Is alleen snel geblesseerd en dat baart me zorgen. Taylor heeft ontegenzeggelijk talent. Meer creativiteit en diepte in het spel vanuit het middenveld is gewenst. Hebben ze allebei als kwaliteit.
+5/-0

1 jaar geleden
klaiber snel verkopen. maar dan moet er wel iemand voor zijn
+5/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Logisch, de genoemde heren (exclusief Klaiber) hebben genoeg kwaliteiten in huis om in de gevallen gaten te springen. Ajax heeft doorgaans ook weinig moeite om het vertrek van middenvelders of rechtsbacks op te vangen. Ook Ihatteren zou prima op 'half' kunnen spelen. Maak me wat dat betreft meer zorgen over de spits positie en linksback wanneer Tagliafico vertrekt (doe die gozer gewoon een mooie verbeterde aanbieding en maak hem basisspeler, krijg je geen spijt van).

Ten Hag deed heel veel goed, maar de jeugd kreeg naar mijn smaak toch te traag een kans (Ünüvar was al bijna weg om die reden en zelfs Taylor had twijfels).
+4/-0

1 jaar geleden
Ja hij had wat blessures dat stuurde zijn jaar een beetje in de war maar ik denk dat hij er wel komt
+1/-0

1 jaar geleden
Devyne Rensch en Youri Regeer zijn geen van beide geschikt voor het eerste, Rensch maakte de ene fout na de andere ,laatst seizoen en had ook een constante gelatenheid over hem, dit is niet de Rensch van een paar jaar geleden en Regeer kan dit niveau helemaal niet aan, kan zich heel moeilijk onderscheiden in jong Ajax.

Aankoopbeleid rammelt nu al 🥴
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal