Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax bereikt akkoord met Naci Ünüvar over nieuw contract'

20 juni 2022 09:52 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax bereikt akkoord met Naci Ünüvar over nieuw contract"; image source: Pro Shots

Ajax heeft een akkoord bereikt met Naci Ünüvar over een nieuw contract. Dat weet De Telegraaf te melden. Het toptalent heeft een mondelinge overeenkomst bereikt over een verbintenis voor vier seizoenen. Zijn huidige contract zou over een jaar aflopen. Mohammed Salem, zaakwaarnemer van Ünüvar, wilde nog geen commentaar geven op het nieuws.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

unuvar salem telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ik geef hem het voordeel van de twijfel maar zijn ontwikkeling is behoorlijk gestagneerd.
Weinig vlieguren voor een 19 jarige "toptalent".
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik zie bij talenten liever deze ontwikkeling dan dat hij al eerder 'de deur uit loopt'.
+9/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Hij is heel klein en daarom wat meer moeite om aan te haken. Afgelopen 2 seizoenen zijn ze flink met hem aan het werk gegaan. Zijn talent is allesbehalve gestagneerd.. hij had/heeft gewoon wat meer tijd nodig om de fysieke stappen richting het eerste te zetten. Hij blonk afgelopen seizoen vaak uit bij Jong Ajax. Dat zijn ook vlieguren voor een talentvolle speler..
+7/-0

1 jaar geleden
De stap naar het 1e is de lastigste voor velen.
+2/-0

1 jaar geleden
Onder Ten Hag had Taylor een streepje voor. Zelfs al gezien als de opvolger van Gravenberch.Schreuder zal zeker geen tegenstander zijn van Ünüvar. Taylor én Ünüvar t.z.t. op het middenveld ?
+3/-0

1 jaar geleden
Dit wordt het seizoen van Ünüvar. Hij had wat meer tijd nodig om fysiek aan te haken en heeft dat afgelopen seizoen bij Jong Ajax gedaan.
+5/-0

1 jaar geleden
Terwijl in andere berichten de miljoenen om de oren vliegen, is deze jeugd speler in ieder geval behouden. Nu nog echt minuten gaan maken in Ajax 1.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.243 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal