Transparent
Inloggen
Sluiten

Vrijdag officiële lancering van nieuwe thuistenue

13 juni 2022 14:21 - Footy Headlines
Foto: Footy Headlines

Vrijdag officiële lancering van nieuwe thuistenue; image source: Footy Headlines

Op vrijdag 17 juni zal het nieuwe thuistenue voor komend seizoen gelanceerd gaan worden. Dat weet Footy Headlines te melden. Foto's van het tenue zijn echter al uitgelekt. Het tenue toont grote gelijkenissen met de tenues van de seizoenen 2012/2013 en 2018/2019. Het oude logo keert niet meer terug op het shirt. Zoals vorig jaar al werd aangegeven was dit slechts eenmalig.

Foto's van het volledige tenue lekten vorige maand al uit toen Ajax op trainingskamp was in Curaçao omdat in Willemstad een fotoshoot werd gehouden met Devyne Rensch.

Het uittenue en derde tenue is ook al uitgelekt, maar ook deze moet nog officieel worden gelanceerd.

Meer op Footy Headlines




Discussieer mee op de forums


Tags

tenue thuistenue foto gelanceerd lancering curacao fotoshoot gelijkenissen logo rensch tenues trainingskamp uittenue willemstad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Smaken verschillen gelukkig, maar zeker bij het 3e shirt zeg ik maar even niks…..sapperdeflap.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ja als je een Bob Marley shirt maakt die uitnodigt om één op te steken dan na een zoveelste te hebben opgestoken volgen dus zulke lelijke shirts.

Nou ja als je deze draagt en je wil voor de trein springen dan ben je in ieder geval zo opvallend in beeld dat de trein keurig en netjes stopt.

Tsja..
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht