Transparent
Inloggen
Sluiten

'Geen plek meer voor Winston Bogarde in technische staf van Ajax'

1 juni 2022 12:51 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Geen plek meer voor Winston Bogarde in technische staf van Ajax"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Winston Bogarde zal vertrekken bij Ajax. De assistent-trainer heeft vorige week in een gesprek te horen gekregen dat er in de technische staf van Alfred Schreuder geen plek meer is voor de voormalig verdediger. De nieuwe trainer van Ajax ziet in de Duitser Matthias Kaltenbach de vervanger van Bogarde. Michael Reiziger mag wel aanblijven als assistent.

Voor Bogarde is er ook geen plek in de technische staf van Jong Ajax omdat hij te goed en te ervaren is om daar als assitent plaats te nemen. Binnenkort zal er gesproken worden over ontbinding van zijn contract of om alsnog een geschikte nieuwe funcite te vinden.

Bogarde heeft als reden te horen gekregen dat er geen plek voor hem is omdat Schreuder de technische staf van het eerste elftal wil inkrimpen. Dat is bij hem verkeerd gevallen omdat Mitchell van der Gaag ook al vertrokken is bij de club.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

bogarde winston schreuder aanblijven alfred assitent funcite inkrimpen jong kaltenbach matthias michael ontbinding reiziger telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ajax "icoon" die gewoon aan de kant geschoven wordt voor een onbekende Duitse assistent... Ik ben benieuwd hoeveel zeggenschap Schreuder wel niet gaat krijgen en hoe ver hij kan gaan.
+11/-0

1 jaar geleden
Misschien heeft het ook wel te maken met eerdere privé zaak. Ajax wil zo misschien orde op zaken stellen. Ik hoop voor Winston dat hij ergens anders snel een plek zal vinden.
+5/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Zit wat in. Ik kan me er weinig bij voorstellen dat Bogarde te goed en ervaren is voor de technisch voor bij Jong Ajax.
+3/-0

 
1 jaar geleden
One out for Ajax.
Ik heb nu al bijna een dejavu gevoel als de periode dat Jol werd aangesteld. Ik denk dat niemand zal zijn vergeten waar dat toe heeft geleid.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dankzij Jol is het nu verplicht voor de coach om netjes gekleed te zijn aan de zijlijn. Dat kan mij wel bekoren.
+2/-0

1 jaar geleden
Kan me inderdaad niet aan de indruk onttrekken dat de trainerswissel nu wordt gebruikt/misbruikt om Bogarde te lozen vanwege het smetje dat aan hem kleeft. De retoriek is namelijk best wel wankel. Die functie elders gaat er ook niet komen voor Winston, vrees ik.

Dat Reiziger mag blijven is logisch, hij is de kroonprins binnen Ajax. Hij mag het gaan doen wanneer het vat met kale trainers met ervaring die beschikbaar zijn leeg is. Of is Heitinga dat tegenwoordig. Ach, misschien mogen ze het t.z.t. wel samen proberen 😉
+4/-0

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Belachelijk.. triest dat Bogarde zó makkelijk aan de kant wordt geschoven. Heel slecht signaal dit 😔 Zo ga je niet om met clubmensen. Ook niet als ze een 'smetje' hebben, want dan zeg je ze recht in hun gezicht waar het op staat.
+1/-1

1 jaar geleden
Is er bekend of Bogarde wat toevoegde bij het eerste?
+6/-0

 
1 jaar geleden
Ja, verdedigers lopen met hem weg wegens zijn adviezen.
Toen EtH het in zijn begin periode lastig had met sommige spelers door de hetze die de telegraaf voerde riep hij ze tot de orde.
Hij eiste respect van ze.
Indirect is het succes van EtH ook te danken aan Bogarde.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Klopt dat verhaal wel?
ETH is in 2018 aangesteld en haalde in 2019 de halve fjnale CL. Daarna was de hetze wel zo'n beetje over.
Bogarde is begin 2020 bij het eerste gehaald. Eerst tijdelijk, en vanaf aug 2020 definitief.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik weet niet wat ik hiervan moet denken, dus maar afwachten hoe dit allemaal uitpakt. Verder lees ik liever zo snel mogelijk nieuws over aanwinsten.
+1/-0

1 jaar geleden
Vreemde gebeurtenis. Enerzijds moet er dan blijkbaar ingekrompen worden en anderzijds stelt een Schreuder dan een van zijn vrienden aan. Jammer Bogarde had een goede klik met diverse spelers. Daarnaast ga je zo niet om met oud-spelers.
+4/-0

1 jaar geleden
Wie heeft hem dit verteld en hoe gaat het nu met deze persoon?
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos