Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax informeert officieel naar Mark Flekken'

30 mei 2022 08:50 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax informeert officieel naar Mark Flekken"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Ajax officieel heeft geïnformeerd naar Mark Flekken. De 28-jarige doelman speelt momenteel in Duitsland voor SC Freiburg en maakte afgelopen interlandperiode zijn debuut voor het Nederlands elftal. Ajax is op zoek naar een nieuwe doelman na het vertrek van André Onana. Momenteel heeft het met Maarten Stekelenburg en Remko Pasveer twee oude keepers die afgelopen seizoen lang uit de roulatie waren en is de talentvolle Jay Gorter nog onervaren in de Eredivisie.

Meer op Telegraaf.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

flekken informeert duitsland eredivisie freiburg gorter jay onana pasveer remko stekelenburg telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ik hoop dat ze ook naar andere alternatieven kijken.
Persoonlijk vind ik dit een beetje doorsnee.
+1/-0

1 jaar geleden
Als je nu een keeper van deze leeftijd haalt, dan schrijf je Gorter eigenlijk definitief af. Heeft de staf zo weinig vertrouwen in hem?
+3/-0

1 jaar geleden
In het Nederlands elftal lijkt hij me geen leidinggevende keeper te zijn die mede de verdediging organiseert. Pasveer doet dat juist als de beste. De leeftijd van Flekken is wél ideaal.
+2/-0

1 jaar geleden
Nou denk niet dat Freiburg zijn 1e keeper voor een fooi laat vertrekken. Zal dus best wat kosten. Kan me niet voorstellen dat hij beter is als wat er nou zit
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Alles wat aan namen voorbij komt is bord op schoot scouting en namen van een lijstje die ze in het oude bureau van Overmars tegen kwamen, gebrek aan eigen netwerk. Als van Gaal hem niet bij Oranje had gehaald zou deze naam überhaupt nooit voorbij zijn gekomen.

Tagliafico, Martinez moet je hebben. Spelers die weinig kosten omdat nog niet iedereen weet wat ze kunnen en die nog wel kunnen doorgroeien omdat ze nog niet aan hun plafond zaten. De namen die voorbij komen daar heb je geen scouting voor nodig, die zouden wij ook allemaal kunnen bedenken.

Wel een voorbehoud want het is de telegraaf die veel van dit soort belangstelling meldt, en die weten zelden wat zinnigs te melden.
+2/-0

1 jaar geleden
Misschien ben ik gek, maar een nieuwe keeper is wellicht niet eens nodig. Pasveer mag dan wel bijna 40 jaar zijn, maar heeft een topjaar gehad. En mocht het volgend seizoen minder goed zijn, wat mogelijk is, dan is Pasveer nog altijd een goede tweede keeper en moet je gewoon Gorter voor de leeuwen gooien. Derde keeper? Stekelenburg of een keeper uit de jeugd.
+3/-0

1 jaar geleden
Wat is er mis met Gorter?? Waarom is die überhaupt gekocht?
+4/-0

 
1 jaar geleden
Niet om GAE te verzwakken in ieder geval... 🙄🤷🏻‍♂️🤦🏼‍♂️
+3/-0

1 jaar geleden
Zonde van het geld. Is geen meerwaarde volgens mij.
+2/-0

1 jaar geleden
Wordt hij dan 1e of 2e keeper?
Ik zou vol voor Gorter gaan en na een wedstrijd of 10 kijken of hij stand houdt of niet.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos