Transparent
Inloggen
Sluiten

'Alfred Schreuder wil Matthias Kaltenbach als assistent'

25 mei 2022 13:33 - Kicker.de
Foto: Pro Shots

"Alfred Schreuder wil Matthias Kaltenbach als assistent"; image source: Pro Shots

Volgens Kicker wil Alfred Schreuder Matthias Kaltenbach aanstellen als assistent-trainer van Ajax. De 37-jarige Kaltenbach is momenteel werkzaam als assistent bij TSG Hoffenheim en werkte al eerder samen met Schreuder. Omdat de Duitser nog een doorlopend contract heeft bij Hoffenheim zal er vermoedelijk wel een afkoopsom betaald moeten worden door Ajax.

Meer op Kicker.de




Tags

kaltenbach schreuder alfred matthias hoffenheim doorlopend kicker tsg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Juist een assistenttrainer bij Ajax dient een Ajaxachtergrond te hebben.
+7/-0

1 jaar geleden
Zolang Reiziger en Bogarde maar onderdeel van de staff blijven, is de Ajax cultuur wel gewaarborgd. Maar deze Kaltenbach moet wel iets wezenlijks toevoegen qua skills. Vriendjes binnen halen om het vriendjes binnenhalen doen ze maar ergens anders, maar niet bij Ajax. Zelfde geldt voor die performance gozer van Heerenveen, die door Hamstra is binnengehaald.
+8/-0

1 jaar geleden
Een afkoopsom voor een assistent trainer ? Ik neem aan dat Alfred die afkoopsom zelf ophoest als hij deze man zo graag wil hebben !
+6/-1

1 jaar geleden
Hier moeten we een ferme grens trekken. Geen Duitsers. Kom nou zeg.
+7/-3

 
1 jaar geleden
En zo is het! Geen Herr Schmidt taferelen bij ons Ajax.
+2/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik weet niet wat hiervan te denken. Een Ajax achtergrond is niet nodig wat mij betreft, als de persoon maar topkwaliteit is - Ajax hoort een organisatie van wereldklasse te wezen, met de beste mensen die het kan krijgen. Maar deze man is dus een kennis van Schreuder.
+3/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik lees hierboven genoeg redenen om hem niet te halen en ben het met allemaal eens. Bij een eventuele ontslag van de trainer zit je straks met een assistent die je normaal gesproken ook zal moeten ontslaan (ik ga ff uit van het ergste). Dat is geldverspilling. Binnen Ajax lopen er genoeg mensen rond die Schreuder kunnen assisteren zonder gebonden te zijn aan een eventuele vertrek.
+2/-2

 
1 jaar geleden
Mee eens, maar misschien doen we er verstandig aan om de uitleg van Schreuder af te wachten waarom Kaltenbach een goede keuze is? Te minste, dat zou redelijk zijn, maar goed, zelf had ik al eerder vraagtekens geplaatst bij lieden die weinig Ajax achtergrond kenden maar achteraf dan niet tegen vielen volgens velen. Ook al zag ik het liever anders.

Mitchell van der Gaag was er zo eentje die met Ten Hag samenwerkte bij Ajax, inmiddels Man United, maar in het verleden niks met Ajax had.
+3/-0

1 jaar geleden
Van der Gaag weg, dus eentje moet 'm wel vervangen... soort Nagelsman type.
+2/-1

1 jaar geleden
Ken hem niet. Schreuder zal het wel weten hoop ik dan.
Vers bloed moeten we hebben. Is nu allemaal leep.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Precies. En staan Duiters niet bekend om hun winnaarsmentaliteit? Kijkend naar met name het afgelopen half jaar kan Ajax dit heel goed gebruiken!
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao forbs godts gooijer henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat ofzo porto ramaj rensch sanchez sevic sosa steijn sutalo transferbeleid