Transparent
Inloggen
Sluiten

Noussair Mazraoui: 'Ik heb van iedere minuut dat ik hier heb gespeeld genoten'

12 mei 2022 00:26

In gesprek met ESPN gaf Noussair Mazraoui aan erg emotioneel te zijn na zijn laatste thuiswedstrijd voor Ajax. "Ik ben een gevoelige jongen. Ik heb zeventien jaar bij deze club gespeeld en iedereen weet dat het mijn laatste thuiswedstrijd was. Het voelt als een afscheid", aldus Mazraoui. "Ik heb van iedere minuut dat ik hier heb gespeeld genoten. Het besef is er nog niet, maar die staande ovatie die ik kreeg toen ik er vanaf ging was echt prachtig. Ik hou echt van deze supporters."

Gevraagd werd welk seizoen hij nu het mooiste vond. "Ieder seizoen was speciaal. Ik ben ieder seizoen kampioen worden", zo gaf hij aan. "De Champions League was natuurlijk speciaal. De supporters waren geweldig. De trainers, de spelers, noem het allemaal maar op."

Mazraoui bevestigde in gesprek met ESPN dat hij na dit seizoen naar Bayern München zal vertrekken. "Ik vond het niet lastig om er over te moeten zwijgen. Dit is het juiste moment. We zijn kampioen geworden", zei hij daarover. "Bayern is naast Ajax voor mij echt een droomclub."




Tags

mazraoui bayern espn droomclub emotioneel ovatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal