Transparent
Inloggen
Sluiten

Davy Klaassen: 'Elke wedstrijd hoop je dat je zulke uitslagen kan neerzetten'

30 april 2022 22:07

In gesprek met ESPN gaf Davy Klaassen aan blij te zijn met de wedstrijd tegen PEC Zwolle. "De laatste weken hebben we wel gewonnen, maar ging het niet makkelijk. Elke wedstrijd hoop je dat je zulke uitslagen kan neerzetten", aldus Klaassen. "De eerste helft liep nu ook stroef, maar we hadden zo veel ruimte dat ik geen enkele keer het gevoel had dat het niet goed zou komen."

Al vroeg in de tweede helft wist Klaassen uit een rebound te scoren. "Natuurlijk zat daar een beetje geluk bij, maar je moet wel op zoek gaan naar dat geluk", zo gaf hij aan. "Natuurlijk weet je niet dat de bal uiteindelijk daar kan komen. Maar als je er niet bent, kun je hem ook niet binnen schieten. Dus je moet er wel zijn."

De middenvelder was het niet eens met de opmerking van Hans Kraaij jr. dat zijn tweede treffer smerig was. "Nee, hij was gewoon heel mooi", zei hij daarover. "Ik had hem daarvoor al een paar keer afgegeven. De jongens schoten toen tegen de keeper, dus nu schoot ik zelf maar."




Tags

afgegeven espn hans kraaij pec rebound smerig stroef

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal