Transparent
Inloggen
Sluiten

'Erik ten Hag wil met Jurriën Timber en Antony naar Manchester United'

19 april 2022 20:21 - Daily Mirror
Foto: Pro Shots

"Erik ten Hag wil met Jurriën Timber en Antony naar Manchester United"; image source: Pro Shots

Volgens de Daily Mirror wil Erik ten Hag twee sleutelspelers van Ajax meenemen naar Manchester United. Ten Hag zou bij de clubleiding een wensenlijst hebben ingediend waarop onder meer Jurriën Timber en Antony staan. Timber heeft na dit seizoen nog een contract voor twee jaar, terwijl de verbintenis van Antony nog een jaar langer doorloopt.

Eerder werd al duidelijk dat Ten Hag ook assistent-trainer Mitchell van der Gaag wil toevoegen aan zijn technische staf voor komend seizoen.

Meer op Daily Mirror




Tags

hag antony timber wensenlijst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Als dit waar is bevuilt Ten Hag zijn eigen nest. Bah!
Het wordt een nare man, als dit waar is.
+7/-2

 
1 jaar geleden
Ten Hag heeft het uitstekend gedaan in de afgelopen jaren. Waarom dan nu zo respectloos op hem afgeven?
+3/-3

 
1 jaar geleden
Dat Ten Hag het uitstekend heeft gedaan is jouw mening. Het zij zo.
Ik lees hier ook andere meningen.

Het respectloze herken ik niet in mijn reactie. Ik schrijf wat ik denk als het waar is. Als het niet waar is denk ik wat anders. Dan denk ik wat een k*t pers!
+3/-1

 
1 jaar geleden
Vreemde reactie, als ik jou posts lees vind je Ten Hag niks, je vindt de spelers niks. En nu gaat hij weg, neemt spelers mee waar ongetwijfeld goed voor betaald wordt, is het weer niet goed?
+3/-0

 
1 jaar geleden
Ik vind het geen vreemde reactie.
En ja, als het waar is, is ook dat weer niet goed.
+2/-1

1 jaar geleden
Tja, niet verrassend natuurlijk, doen trainers vaker. Anthony gaat sowieso weg denk ik (en misschien maar goed ook, die zit op de top kwa transferwaarde waarschijnlijk) Maar Timber zou ik toch nog wel graag een paar jaar bij ons zien, dat zou echt heel jammer zijn.
Nou ja, betalen maar dan. En flink ook!
+5/-0

 
1 jaar geleden
Volledig in de lijn der verwachting.
Dit is de wereld van de voetballerij.
Je kan alleen maar hopen dat spelers de afstraffing van ManU tegen Liverpool hebben gezien.
+3/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Helemaal met je eens maar ik ben bang dat ze dollartekens zullen zien. Vooral spelers uit Zuid-Amerika hebben daar snel last van.
Aan de anders kant, als je 65 miljoen voor Antony kan vangen in deze tijd............
+3/-0

 
1 jaar geleden
Ik ben wel voorstander van een vriendenprijsje. 125 miljoen voor twee spelers + de trainer. Daarin zit de compensatie voor alle troep die op voorspraak van ten Hag is gehaald bij inbegrepen.
+4/-1

1 jaar geleden
En nog korte contracten beide. Daar gaat het echt mis de laatste jaren. Lijkt een trend te zijn dat spelers niet bijtekenen. Bij Ajax maar ook bij andere clubs.
+2/-0

1 jaar geleden
Kan je lullen...maar dan is die Wijndal toch een klassebak....die gaat ook maar die gunt zijn club wel de hoofdprijs.
+4/-1

 
1 jaar geleden
Toen ik dat laatst zei hier moest ik maar naar PSV gaan…. Maar helemaal eens, zo hoort het.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Voor Wijndal komt geen club.
Of misschien een Franse subtopper.
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
90 miljoen, package deal; Klaiber krijgt hij er gratis bij.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Labyad ook... Voor de vorm, contractueel kun je er weinig over zeggen.
+2/-1

1 jaar geleden
150 miljoen lijkt mij wel wat.
Liever dat ze blijven.
+3/-1

1 jaar geleden
Ik heb wel wat spelers voor ten Hag om mee te nemen: Labyad, Klaiber, Haller en misschien kann hij Indrissi nog ergens ophalen.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Van der Sar in de rol van Ferguson.
En Van der Sar kent de club.
+2/-0

1 jaar geleden
Het zou wel zo netjes zijn om je boodschappenlijstje pas in te sturen als je het seizoen hebt afgerond. Tussenstand: 0 prijzen in seizoen 2021-2022. Werk aan de winkel! Komende 4 wedstrijden winnen en dan mag je kijken naar het volgende seizoen. Ow, ja en als je onze beste verdediger en aanvaller wil meenemen, reserveer dan meteen een Frenkie de Jong (80 miljoen) en Mathijs de Ligt (70 miljoen) budget! Vooruit, je krijgt 5 miljoen korting omdat je ze allebei wil meenemen. Wel onder de voorwaarde dat je ons eerst kampioen maakt.
+3/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Gisteren heeft Manchester ook weer klop gehad van een echte actuele topclub in Nederland. Weet Erik wel waar hij aan begint? Manchester heeft het al jaren niet meer.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Bedoel je Engeland ipv Nederland, of begrijp ik je grap niet? ;)

Manchester heeft het wel, alleen is het City en niet United.
+4/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Dat zou toch wel even een flinke doodsteek zijn die ten Hag dan geeft aan Ajax. De boel valt momenteel al flink in elkaar en dan krijgen we dus een schop na terwijl we op de grond liggen.
Hopelijk weet Ajax met het geld van bv Schuurs,Haller en Gravenberch deze spelers toch over te halen om te blijven. Laten we maar op jonkies zoals Antony,Timber, Martinez en Brobbey gaan bouwen.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Valt weinig te bouwen als spelers niet willen verlengen. Ik doel dan vooral op onze eigen jeugdspelers. Het is hun goed recht, maar wel een tikkie ondankbaar.
+3/-0

1 jaar geleden
Ten Hag is juist de man die de transfersommen van deze spelers tot grote hoogte kan brengen, dus ieder nadeel heeft zijn voordeel
+2/-0

1 jaar geleden
Volgens transfermarkt heeft Jurriën nog een contract tot medio 2024.
+1/-0

1 jaar geleden
Dit zou ik echt een ****** streek vinden van meneer ten hag. Ajax moet dit ten alle tijden tegenhouden, Confetti league ligt op de loer mochten beide spelers weggaan
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dan gaan die jongens naar een andere club, dus is er eigenlijk geen verschil.
+1/-0

1 jaar geleden
Voor de juiste prijs is alles te koop , de nieuwe trainer zal waarschijnlijk ook wensen hebben om een speler mee te nemen. En het is die jongens gegund, kan er weer doorstroming komen vanuit jong Ajax
+1/-0

1 jaar geleden
Prima, zolang hij maar niet wacht tot de laatste week van de transfermarkt zoals Van Gaal deed met Daley Blind..
+4/-0

1 jaar geleden
Hier snap ik nou niet heel erg veel van.

Timber in de Premier League? Vooropgesteld ik heb helemaal niks tegen Timber maar daar is die jongen nog helemaal niet aan toe joh. Hij kan prima mee voetballen maar er ontbreekt nog teveel een meedogenloze killersmentaliteit. En laat je die nou net heel erg hard nodig zijn in de Premier League.

Rio Ferdinand of Nemanja Vidic, iemand? Juist!

Zet de bewandelde weg van Virgil van Dijk ernaast om dus de top te bereiken om o.a. dus killersmentaliteit te kweken en je snapt mijn punt denk ik wel.

Ja. Hoe kan Virgil van Dijk nou zo'n topverdediger zijn geworden?

Geeft je toch te denken.

Antony met zijn Zuid Amerikaans temperament en onverwoestbare sterke wil, daar valt nog wel wat van te zeggen mocht hij eveneens naar Manchester United vertrekken. Maar ook hij zal flink aan de slag moeten.

Wat mij echt steekt is dat beide heren absolute helden zijn in Amsterdam, met ieder seizoen een maximale kans om kampioen te worden en dat wil je dan inruilen voor een minimale kans ergens anders.

Wat is, om dus een nog betere voetballer te worden, die, laten we zeggen twee jaar extra in Amsterdam, dan nou leuker vraag ik me af?

Dus ja, vanuit het niets over die onzettend hoge lat heen willen gaan, Je moet het maar willen. Velen hebben het geprobeerd en velen zijn daarin gefaald.

Goed, als je echt wil en dus al het mooie van Amsterdam wil inruilen, prima, zelf weten maar dan wel tegen op zijn minst de hoofdprijs.

Om alvast een voorschot op een mogelijke deal te nemen:

Wat Ajax dan moet doen met dat geld van dus Timber en Antony is als de wiedeweerga eerst maar eens Ziyech terug naar huis halen.
+1/-0

1 jaar geleden
Nah, die blijven gewoon. Het gaat allemaal wel meevallen, die enorme leegloop. Slaap gerust.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Een en ander wordt altijd wel opgeklopt als er een trainer verkast. Vanuit het perspectief van een (succes) trainer kan ik me voorstellen dat je 1 of 2 sleutelspelers wil meebrengen naar je nieuwe club, spelers die je systeem reeds kennen en kunnen uitvoeren en overbrengen. Nou zie ik Anthony en Timber nou niet echt als zulke spelers. En zoals reeds genoemd in een commentaar, Timber is bij lange na nog niet toe aan de Premier League.

Een nieuwe frisse wind (andere trainer) zal Ajax goed doen. Er zijn trouwens nog zoveel oud Ajax spelers die de koppen bij elkaar kunnen steken zoals Rijkaard, van Basten, Jonk, Bergkamp enz. zoveel ervaring. Maar goed we gaan het zien hoe het verder zal lopen.

Succes alvast Erik bij MU want dat het een flink klus zal worden is wel duidelijk!
+2/-0

1 jaar geleden
ik vind het prima. De PL betaald het beste, Man U zal nu zeker gaan betalen. Je krijgt er zo 70 miljoen voor die tween. Klote om op te vangen maar Bergwijn is nu beter als Antony en tja Timber, daar moeten we even voor zoeken inderdaad.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.256 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey derk elsimao gaal godts goedkopere handel hato henderson johanssen kiki kpmg kroes medic mislintat nahoj praag rensch rulli rvc sosa sutalo teze twente voorkennis wijs