Transparent
Inloggen
Sluiten

Perr Schuurs: 'Ik ben op een leeftijd dat ik wekelijks moet spelen'

16 april 2022 20:11 - De Limburger
Foto: Pro Shots

Perr Schuurs: "Ik ben op een leeftijd dat ik wekelijks moet spelen"; image source: Pro Shots

Perr Schuurs zal na dit seizoen mogelijk vertrekken bij Ajax. Dat geeft de verdediger zelf aan in gesprek met De Limburger. "Ik ben op een leeftijd dat ik wekelijks moet spelen", aldus Schuurs. "Ik ben niet meer een talent of een jonge jongen die erbij hoort. Het is belangrijk dat ik minuten zal maken."

De verdediger staat volop in de belangstelling van andere clubs. "Er zijn mooie opties. Dat is fijn om te merken", zo geeft hij aan. "En ik zei al eerder: op deze leeftijd moet en wil ik elke week spelen. Waar dat komend seizoen zal zijn, dat is nog even afwachten."

Meer op De Limburger




Tags

schuurs limburger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Heeft die gelijk in.
Ajax gaat zwaar renoveren vd zomer.
Ben benieuwd.
+2/-0

2 jaar geleden
Heeft ie helemaal gelijk in. Is niet de snelste en z'n timing wat minder. Dat laatste is denk op te lossen door veel te spelen. Denk dat dit alsnog een goede speler kan worden, maar heeft nu gewoon Martinez en Timber voor zich. Die gaat hij nooit uit de basis spelen. Misschien voor een zachte prijs verkopen met een soort terugkoop clausule. Dat zou bij noa lang ook niet hebben misstaan.
+2/-0

2 jaar geleden
Logische gedachte gang en zelfkennis.
+1/-0

2 jaar geleden
er zijn nu betere - maar een goede jongen - .misschien meer kans krijgen of voor jaar verhuren
+2/-0

2 jaar geleden
Schuurs is een goede jongen.
Echter als speler valt hij uit de toon.
Heeft een motoriek die houterig en stijf is en heeft totaal geen idee wat er om hem heen in het veld gebeurd. Tevens is hij besluiteloos en heeft geen inzicht en overzicht wat een eerste vereiste is op zijn positie. Hij anticipeert niet en zijn inschattingsniveau is laag. Tevens is hij te aardig voor zijn medespelers in de verdediging. Ik hoop op een goede club voor hem. Na Veldman zie ik hem qua voetbalcapaciteiten graag gaan.
+2/-0

2 jaar geleden
Als hij geen beoogde basisklant is voor volgend seizoen - en wat mij betreft is hij (nog) niet goed genoeg voor de basis, maar je weet nog niet wie er vertrekken en worden gehaald - lijkt het mij een goede zet om Schuurs een jaar te verhuren aan een subtopper in NL of een topclub in België. Dit is denk ik een speler die iets meer tijdig nodig heeft, maar ik ben er niet zeker van dat hij ooit een echte topper wordt.
+2/-0

2 jaar geleden
Hoe graag we het ook zouden willen en hadden gehoopt, maar haalt het beoogde niveau niet. Daarmee heeft het ons eerder echt punten gekost toen hij Timber verving.
+2/-0

2 jaar geleden
Je voorganger zal ook maar De Ligt heten...ik vond het een leuk joch maar de wetten van de topsport zijn keihard....hij mist net dat beetje....
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal