Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Ik verdien deze behandeling niet van de Groningen-fans'

2 april 2022 19:20

Dusan Tadic was met een assist en een benutte strafschop weer ouderwets belangrijk voor Ajax. Wat opviel was dat de ex-speler van FC Groningen door een deel zijn voormalige fans werd uitgejouwd. "Ik verdien dat niet", zegt een verbaasde Tadic na afloop, "De club heeft geld aan me verdiend en ik heb de mensen gelukkig gemaakt in mijn tijd hier. Daarna heb ik nooit goals tegen Groningen gevierd, altijd heb ik gezegd dat weliswaar Ajax mijn droomclub is maar dat ook FC Twente en FC Groningen in mijn hart blijven. Dan krijg je dit, we zullen maar zeggen dat iedereen zijn eigen keuze heeft."

Over de 1-3 zege was hij eveneens duidelijk. "Een hele belangrijke. Groningen heeft een goed team en een goede coach. Het is erg lastig om hier te winnen maar we hebben het gedaan, erg belangrijk. Ja, we moeten zeker nog verbeteren komende weken om kampioen te worden."




Tags

groningen tadic verdien droomclub ouderwets twente uitgejouwd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch sanchez sevic sosa steijn sutalo topaankoop transferbeleid wijndal