Transparent
Inloggen
Sluiten

'Bayern München verhoogt bod op Ryan Gravenberch'

24 maart 2022 10:36 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Bayern München verhoogt bod op Ryan Gravenberch"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Bayern München het bod op Ryan Gravenberch iets heeft verhoogd. De Duitsers willen de totale som van 25 miljoen euro niet verhogen, maar het vaste deel zou nu bestaan uit 17 miljoen euro. Eerder was dit nog 15 miljoen. Ajax gaf in eerste instantie aan 35 miljoen euro in totaal te willen ontvangen voor de middenvelder.

Voor Bayern München is Gravenberch een van de topprioriteiten en de club hoopt dan ook op een snel akkoord om andere clubs, zoals Juventus, voor te zijn. Gravenberch heeft zelf een voorkeur voor een vertrek naar München.




Tags

gravenberch bayern juventus telegraaf topprioriteiten verhogen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Het vaste deel?? Gewoon €25 miljoen en doorverkooppercentage.
+4/-0

2 jaar geleden
Bayern München heeft helemaal niks te willen. €35 miljoen = €35 miljoen, period
+3/-0

2 jaar geleden
Wat een grap, je kan niet toch niet echt spreken van een verhoging. Het is pas maart. Ajax moet gewoon lekker wachten tot juli. Ongetwijfeld dat er meerdere clubs geïnteresseerd zijn. Vroeg de transfer afronden met Bayern hoef je alleen maar te doen als de vraagprijs is bereikt.
+4/-0

2 jaar geleden
Aan alles merk je dat Mike Verweij de mediatrekpop is van Mino Raiola. Word je nogal moe van.
+3/-0

En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
Verhoogt het bod? Waar dan? Is gewoon met wat boekhoudkundig geschuif exact hetzelfde bedrag. Als hij een 'topprioriteit' van Bayern is mogen ze wel rap meer gaan bieden. Ik hoop eigenlijk dat een andere club toehapt, want voor zo'n fooi weggaan is helemaal niks.
+2/-0

2 jaar geleden
Ik hoop dat Ajax de jackpot krijgt, ik weet alleen niet waar een bedrag van 25+ miljoen op gebaseerd is? Zijn afstandsschot tegen Cambuur?
+1/-2

tackle (geschorst)
2 jaar geleden
Beierse arrogantie. Kom maar terug als jullie 35 miljoen in één keer op tafel wil leggen. Wij zijn geen Lidl, waar je goedkoper boodschappen kunt doen.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Zo is dat. AFC Ajax is geen derderangs voetbalclub. Noch een uitverkoopclub voor clubs die jaarlijks de kwartfinale CL bereiken. Gewoon volle pond laten betalen graag of traag.
+1/-0

2 jaar geleden
Als Bayern niet meer dan 15 miljoen (dus minimaal 25 miljoen) gegarandeerd wil aftikken moet Ajax een keihard voorbeeld stellen.
Niet akkoord gaan en Ryan volgend jaar niet laten spelen.

Het zal financieel even extra pijn doen maar het is de enige manier om deze louche praktijken van Raiola af te straffen.

En in de toekomst alle jeugdspelers meteen wegsturen als blijkt dat ze bij Raiola zitten. Het is de enige manier, genoeg = genoeg.
Dan verlies je maar een talent, beter andere jongens de kans geven die wel op een normale manier met Ajax om willen gaan.

Alles wat in De Telegraaf staat over spelers van Raiola is werkelijk zum kotzen. Een beetje ingevoerd iemand snapt meteen dat Mino hier constant Mikey aan het souffleren is.
Handen vanaf trekken. Als Raiola geen Ajax-spelers meer heeft dan valt er niets te schrijven.

Klaar mee.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor transferbeleid vos wijndal