Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolás Tagliafico: 'Een transfer in juni zal makkelijker zijn'

20 maart 2022 00:27 - TNT Sports
Foto: Pro Shots

Nicolás Tagliafico: "Een transfer in juni zal makkelijker zijn"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Argentijnse TNT Sports heeft Nicolás Tagliafico aangegeven nog altijd te hopen op een vertrek bij Ajax. Afgelopen winter had hij zijn zinnen al gezet op een transfer naar Barcelona. De clubs kwamen echter niet tot een akkoord. "Ik was niet boos, maar heb wel laten merken hoe ik me voelde", aldus Tagliafico.

De verdediger hoopt komende transferperiode alsnog te vertrekken. "Het was afgelopen periode te ingewikkeld om tot een transfer te komen. Dat zal denk ik in juni makkelijker zijn", zo gaf hij aan.

Meer op TNT Sports




Tags

tagliafico barcelona ingewikkeld tnt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden
Ik gun je een mooie transfer Nico! Werkelijk ongelofelijk dat Ten Hag niet met je wilde rouleren, echt jammer.
+6/-0

 
2 jaar geleden
Als Blind in vorm is, dan heeft Ajax meer aan de passing van Blind dan aan de drive (en de rode kaarten) van Nico. Blind is nu niet in vorm, dus is Nico nu de betere optie.
+3/-1

2 jaar geleden
Geen transfer, we hebben gewoon een trainer nodig die hem vertrouwen geeft en opstelt. We verliezen teveel goede spelers door verkeerd inzicht.
+3/-0

2 jaar geleden
Fijne reactie van Tag.
+1/-0

2 jaar geleden
Blind die veel te traag nico veel beter is misbruikt door ten Hag. Tadic ook die wordt ook nooit gewisseld. Blind in nederlands elftal kan toch en clasie ook niet maar Blind heeft geluk van zijn vader anders stond die bij van gaal op de banken
+1/-0

En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden
Wat een inzet weer van Nico vanmiddag! Viel heel goed in voor Blind, die grossierde in foute passes. Zijn voorzet op Antony was weer een plaatje. Oneindig jammer dat wij zijn kunsten niet vaker zien
+2/-0

2 jaar geleden
Je hebt meer aan Nico in vorm dan Blind uit vorm. Het zou mooi zijn als ze hem weten te behouden en een mooi salarisvoorstel met een beperkte transfersom voorstellen. De laatste wedstrijden hoop ik toch op Nico en Brobbey en de basis.
+5/-0

2 jaar geleden
het is hem van harte gegund, speler met een uitstekende mentaliteit.
+1/-0

2 jaar geleden
Jammer dat deze klasbak weg wil maar volledig begrijpbaar. Ten Hag is vast blijven zitten in zijn basis elf en gebruikt zijn bank nauwelijks. Het probleem met een topclub zijn is dan ook dat je spelers die normaal in de basis staan op de bank moet zetten. Dat betekend ook dat je moet rouleren waar Ten Hag dus duidelijk niet aan wil.

Jammer maar helaas - ik zie een volledige vernieuwing van spelers en staf aankomen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch rulli schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor