Transparent
Inloggen
Sluiten

'Barcelona praat in diepste geheim over komst van Noussair Mazraoui'

26 februari 2022 00:09 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Barcelona praat in diepste geheim over komst van Noussair Mazraoui"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Barcelona vol inzet op de komst van Noussair Mazraoui. De Spanjaarden hebben in het diepste geheim al een gesprek gehad met zaakwaarnemer Mino Raiola om komende zomer de rechtsback van Ajax transfervrij over te nemen. Het salaris van Mazraoui zou voor Barcelona geen problemen vormen. Meerdere clubs hebben echter interesse in de verdediger.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

barcelona mazraoui raiola telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Nou, zo geheim is het dus kennelijk toch niet he ;-)
+3/-0

2 jaar geleden
Ze hebben toch net die ouwe Braziliaan teruggehaald voor die plek.
Geld zat daar in Spanje.
+3/-0

2 jaar geleden
Zwaar kloten. Kijk dat hij weg wil tot daar aan toe, maar mocht hij inderdaad naar Barcelona vertrekken dan had hij bij een transfer toch zeker 30 tot 40 miljoen kunnen opbrengen in de vorm waarin hij nu steekt en dat lopen we nu mis , omdat hij transfervrij de poort uit loopt en dat is heel zuur. Dat geld hadden we goed kunnen gebruiken. Broby liep transfervrij de poort uit, nu Mazraoui en dadelijk waarschijnlijk ook Gravenberch. Dat zijn bij elkaar toch heel veel eurootjes !!
+5/-0

2 jaar geleden
Dit kan Ajax toch niet blijven accepteren? Spelers waar heel veel geld in gestoken is gewoon gratis de deur uit laten lopen? Ajax geeft naar mijn mening een erg slecht signaal af door dit soort spelers tot hun laatste wedstrijd op te stellen. Ja, hij doet het erg goed en is aanvallend beter dan Rensch, maar Ajax zou toch voorbeeld moeten stellen door dit soort spelers op de bank te zetten. Op langer termijn loop je honderden miljoenen mis door dit soort pareltjes gratis de deur uit te laten lopen. Afgelopen seizoen maar iets van 2 miljoen winst. Als je een keer CL misloopt, dan schiet je tientallen miljoen het verlies in. Financieel onverantwoord, ondanks de buffers.
+4/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
"Dit kan Ajax toch niet blijven accepteren? Spelers waar heel veel geld in gestoken is gewoon gratis de deur uit laten lopen? (...)"

Wat is het alternatief, hoe wil je het voorkomen?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik zou de contractonderhandelingen minimaal twee jaar voor het aflopen van het contract starten. Ik zou meteen vermelden dat de speler op de bank beland zodra het contract binnen 1 jaar afloopt. Dit om twee redenen: 1. Ajax moet het financieel hebben van transfers. 2. Ajax moet zich focussen op de toekomst; er zal een andere speler klaargestoomd moeten worden voor de CL wedstrijden in de toekomst.
+4/-0

 
2 jaar geleden
" Ik zou de contractonderhandelingen minimaal twee jaar voor het aflopen van het contract starten. "

Heel goed;-) Op deze tour kan Ajax meer zekerheid inbouwen dat de volgende Mazraoui niet gratis de deur uitloopt.

Wat dat aangaat word het tijd dat deze zomer het contract van onder meer Jurriën Timber alvast verlengd en opgewaardeerd word. Al was het alleen vanwege zijn prestaties op het veld. Dan heb je het ook verdiend, period. Snel verlengen dus wat goed is voordat Barcelona, of andere club, straks de volgende topper gratis komt ophalen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Misschien eens beginnen met harde kern te activeren tegen die rioolpad.
+3/-4

 
Als we doelen moeten gaan bereiken met mensen te gaan bedreigen dan stop ik per direct met het volgen van Ajax en het voetbal.
Er is al zoveel ellende gaande in de wereld momenteel.
Dat een speler die zich jaren met volle teugen heeft ingezet voor Ajax transfervrij vertrekt is vervelend maar meer ook niet.
Kijken hoe we dit in het vervolg eventueel kunnen voorkomen, uiteraard eens maar nooit op jou voorgestelde manier.
+4/-1

 
En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
Je zou kunnen beginnen om spelers geen contract meer aan te bieden als Raiola hun zaakwaarnemer is.
Overigens, is Mazraoui nou ècht zo goed? Ik vind hem verdomd vaak geblesseerd en verdedigend vaak erg verzaken.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Mee eens.

Volgens mij zijn er twee opties om van de Raiola praktijken af te komen. De eerste mogelijkheid heb jij al genoemd.

De tweede is volgens mij en wat ik eerder aangaf; Maak van je grootste vijand je beste vriend. Haal Raiola in huis als financieel TD. Staat hij plots aan de andere kant van het spectrum met een giga netwerk en kennis van zaken.

Zet er een TD voetbalzaken naast (van Basten? Jonk? etc.. vul de juiste persoon/oud speler maar in) Die samen met Ten Hag en zijn staf beoordelen welke speler kan vertrekken? of welke het beste voor een bepaalde positie ter versterking moet worden gehaald. Laat ze maar lekker met elkaar in conclaaf gaan totdat ze er uit zijn.

Kan de uitslag vervolgens doorgespeeld worden naar Raiola die uit de meeste deals wel een financieel slaatje weet te slaat. Enfin, in eerste instantie ben ik voor de verban methode, anderzijds optie 2.

Mogelijk voor Raiola ook een enorme uitdaging want nu moet hij de jeugd van Ajax behoeden. Hij zal wel minder gaan verdienen maar de man was al meer dan voldoende binnen. En of hij nou vijf of acht boten bezit? Negen of tien huizen en hoe groot ze ook mogen zijn? Je kunt ten alle tijden altijd maar op één plek tegelijkertijd aanwezig zijn, en dan vooral oppassen dat de verveling niet opnieuw toe slaat omdat het geen uitdaging meer aan is.
+2/-0

 
En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden
Precies, hoor je straks ook niks meer van.
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ah Mino heeft in het diepste geheim tegen mediamaatje Mike verteld dat er in het diepste geheim over Nous wordt onderhandeld. Het wordt sowieso Dortmund of Barca want Haaland wil
Mino naar Barca brengen.

Verrek, zie nu dat in De T al zo staat geschreven. Wist dat niet eens. Voor een beetje volger is de wandel en handel echter behoorlijk voorspelbaar.
+2/-0

2 jaar geleden
Ik snap de afkeer tegen raiola niet zo goed. Die man wordt ingehuurd om de belangen van de spelers te behartigen, niet die van Ajax. En daar is hij heel goed in. Ajax had ook eerder mazraoui een nieuw contract kunnen aanbieden, maar dat hebben ze niet gedaan. Mogelijk ook omdat rensch al aanklopte. Daarnaast heeft mazraoui met z’n spel en zonder aankoopbedrag meer opgebracht dan dat hij gekost heeft. Maw Ajax heeft gewoon veel winst gemaakt met hem. Ten derde, zoals meer hier zeggen, is hij werkelijk zo goed dat hij veel op zou brengen? Als hij fit is, speelt hij aardig en heeft hij zeker wat hoogtepuntjes laten zien (vooral naast Ziyech), maar ik heb veel slechte voorzetten van hem gezien hoor en hij is veel geblesseerd.
+2/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Mijn afkeer zit hem daarin dat hij Ajax anders behandeld dan andere clubs.
Hij heeft ook interviews gegeven waaruit duidelijk persoonlijke haat tegen Ajax blijkt. ('Men zou sponsoring van Abn AMRO aan Ajax moeten verbieden want dat is verkapte staatssteun.' / Cruijff een demente eikel noemen etc )

Iedere keer duiken er dan weer berichten op zoals die van jou....dat is best vermoeiend (niets tegen jou persoonlijk ) omdat het voor een beetje volger allang duidelijk is hoe het zit.
+5/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal