Transparent
Inloggen
Sluiten

Ziggo: 'Wij nemen dit heel serieus'

7 februari 2022 16:57 - AD.nl
Foto: Pro Shots

Ziggo: "Wij nemen dit heel serieus"; image source: Pro Shots

Het is niet uitgesloten dat Ziggo de samenwerking met Ajax gaat beëindigen. Dat laat een woordvoerder van het telecombedrijf weten in een reactie aan het Algemeen Dagblad na het nieuws over het opstappen van Marc Overmars. "We kunnen er nu nog niet op vooruitlopen wat het betekent voor ons partnership", aldus Ziggo. "Wij hebben veel respect voor de vrouwen die de moed hebben gehad om dit naar voren te brengen. Wij volgen de ontwikkelingen bij Ajax nauwgezet en nemen dit heel serieus."

ABN Amro heeft in een reactie laten weten dat de sponsordeal met Ajax sowieso in stand zal blijven omdat de club zover bekend adequad heeft gehandeld toen de kwestie aan het licht kwam. Kledingsponsor Adidas was niet bereikbaar voor commentaar.

Meer op AD.nl




Tags

ziggo abn adequad adidas amro bereikbaar kledingsponsor kwestie moed nauwgezet overmars sponsordeal telecombedrijf vooruitlopen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ik ga Ziggo ook opzeggen als ze die stap zetten. Weinig behoefte aan een Ziggo die individuele acties koppelt en de boel nog verder opblaast.
+14/-2

 
2 jaar geleden
Daarnaast enorm hypocriet. Alsof tussen hun medewerkers geen mannen zitten die hun collega’s lastig vallen of appjes stuurt met expliciete foto’s. Ajax heeft degene toch bestraft? Het is niet dat Ajax het toejuicht. Maarja, zo gaat dat is de sponsorwereld hè? Een Nike / Adidas die meteen een contract opzegt als een bekende sporter vreemd is gegaan, maar ondertussen in lage loon landen wel kinderen aan het werk zetten in verschrikkelijke omstandigheden om een voetbalschoen inelkaar te naaien. Een ding is zeker: iedereen is roomser dan de paus geworden de afgelopen jaren.
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Ze zouden een voorbeeld moeten nemen aan ABN Amro. Als Adidas ook uitstapt moeten ze dat dan ook doen bij United waar een speler beschuldigd wordt van vekrachting, iets dat vele malen erger is.
+8/-0

 
2 jaar geleden
Een speler is nog wel wat anders dan een directeur he.

Groetjes, Peter Prospar :)
+1/-0

2 jaar geleden
Los van het feit dat niet alle details tot nu toe duidelijk zijn. Het zou toch dieptriest zijn dat Ziggo de samenwerking stop zou zetten... Overmars is(was) slechts één belangrijke schakel van velen bij Ajax.
+5/-0

2 jaar geleden
Ik maakte in een bericht een soort van opmerking om Overmars financieel aansprakelijk te stellen.
Als reactie kreeg ik van een " El Nico " een reactie van; joh hij heeft niemand verkracht hè.

Dit akkefietje kan Ajax veel schade toebrengen. Sponsors, aandeelhouders, de huidige selectie met spelers die misschien willen vertrekken, toekomstige spelers die niet willen komen en zo zal ik gerust nog wel iets over het hoofd zien.

Zonde...
+3/-3

 
2 jaar geleden
Hoop geblaad is het voor de bühne.
Ziggo is technisch al over de rand van het ravijn.
+2/-2

 
2 jaar geleden
Doet dat er toe? Sponsoren betalen geld voor de associatie. Marc heeft die associatie verpest. Sponsoren gaan.
+1/-0

2 jaar geleden
Rot maar lekker op dan ook.
Komt Ziggo best uit nu ze de F1 kwijt zijn.
+3/-4

2 jaar geleden
Ajax heeft uit loyaliteit het contract met Ziggo verlengd. Er zal met een buitenlandse (gokbedrijf) sponsor vast meer binnen te halen zijn.
+2/-1

2 jaar geleden
Niet blaffen maar bijten Ziggo!. Het overwegen is al genoeg om gewoon op te rotten. Dikke doei (nu maar hopen dat ze niet blijven als ze berekenen hoeveel abonnees dit ze anders zou gaan kosten)
+2/-2

2 jaar geleden
Ook Ziggo moet zelf allert blijven. Weten zij dat er bij hun bedrijf geen sprake is van grens overschrijdend gedrag?
+1/-0

2 jaar geleden
Hier moet ik ook meteen aan denken!
De hypocrisie druipt er overal van af. Bah!

Ooit zei iemand: "Wie zonder zonde is werpe de eerste steen".
Breng de mensen die daar aan voldoen eens in het nieuws en voor de camera.

Overigens volgens de geschriften en ander overleveringsmateriaal was er in die tijd ook al grensoverschrijdend gedrag.

En wat denk je waar men het over 2000 jaar over heeft?
+3/-0

2 jaar geleden
Het is niet uitgesloten? Wat een onzin. Laat Ziggo zich vooral bezig houden met de prestaties ipv een interne aangelegenheid omtrent één persoon die na zijn excuses te hebben aangeboden met de noorderzon vertrokken is.

Links of rechtsom? Die uitslag vinden we terug in de relatiesfeer. Niet in de winstcijfers en/of goede naam van AFC Ajax of Ziggo.
+1/-0

2 jaar geleden
Wanneer is dat statement opgesteld?

Ik vermoed eind 1954 gezien de tekst. Een van de standaard, stoffige documenten die al decennia in de la liggen.

Anderzijds, de KNVB moet er iets over zeggen. Daar kunnen ze als overkoepelende organisatie niet onderuit.
+2/-0

2 jaar geleden
Is er iemand die een bedrijf kan noemen waar nooit een pikant mailtje of opmerking is geplaats? respect geld voor iedereen ongeacht in welke positie en NEE is NEE. Maar ik heb nog nergens gelezen dat er een aanklacht is ingediend. Nu is het zaak om de rust te bewaren, en ons richten op het voetbal .
+1/-0

 
2 jaar geleden
Je bagatelliseert de situatie. Natuurlijk kan dat een keer gebeuren, we zijn allemaal mensen. Maar Overmars was structureel bezig en zelfs stalkerig. En hij was niet het hulpje van de terreinknecht, maar de directeur. Dit kan echt niet. Is hij strafbaar, denk et niet. Is hij grensoverschrijdend? 100%. Moet hij weg? Ja, zo kun je geen directeur zijn.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal